Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 11.

Központ szeptember 11, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 11.

 

Kos: A mai napon nehézkesebben alakulhatnak pénzügyeid, feladataid körüli teendőid. Sajnos a nehézségekkel nehezen veszed fel a harcod, hiszen energiakészleted fogytán van. Emiatt kicsit elkeseredettnek érezheted magad és hangulatod sem lesz éppen fényes. Próbáld megőrizni nyugalmadat, és ne aggódj, mert ez az időszak nem tart sokáig.

Bika: Szellemileg kirobbanó formában vagy. Új lendületet kaptál, és csak úgy szárnyal kreativitásod, alkotásvágyad mérhetetlen. Használd ki ezt a termékeny időszakot és hagyd, hogy a fantáziád irányítson. Most különösen jó teljesítményre vagy képes, munkatársaid és feletteseid legnagyobb örömére.

Ikrek: Kicsit kevésbé vagy romantikus hangulatban. Személyiséged most sokkal inkább koncentrál a racionalitásokra, mint az érzelmekre, ez okozhat némi zavart szerelmi kapcsolatodban. Ha még egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy épp most bukkan fel egy új lehetőség, amit figyelmen kívül hagysz.

Rák: Vigyázz, mert ezekben a napokban a szokásosnál félrevezethetőbb, megfontolatlanabb lehetsz. Ezt könnyen kihasználhatja egy rég nem látott ismerős, vagy egy olyan barátod, akivel szemben talán már korábban is voltak fenntartásaid. Bár kedvességeddel és szerénységeddel lehengerlő társaság vagy, mégis úgy tűnhet, most bármire rá lehet venni téged.

Oroszlán: Munkahelyeden, vagy saját vállalkozásodban nagy sikereket érhetsz el ezekben a napokban. Ügyfeleid, tárgyalópartnereid komolyan vesznek téged, s jó lehetőséget látnak a veled való együttműködésben. A feléd irányuló bizalom remek alkalmakat teremthet új üzleti lépésekre.

Szűz: Picit le kéne lassítanod. Talán túlzásba viszed a testmozgást, vagy a munkáddal töltött idő mértéke válik túlfeszítetté. Ez hosszabb távon káros hatással lehet egészségedre. Jobban tennéd, ha megállnál egy pillanatra és lazítanál egy kicsit. Talán túl sokat vársz el környezetedtől is, emiatt előfordulhatnak feszültségek kapcsolataidban.

Mérleg: Jelenleg a párválasztással kapcsolatos gondolatok kötik le figyelmedet leginkább. Ha már van társad, megtörténhet, hogy újraértékeled kapcsolatodat, és vagy megszilárdul köztetek a kapocs, vagy örökre megszakadhat. Ha még egyedülálló vagy, átalakulhat az eddig alkotott kép a számodra ideális párról.

Skorpió: Teljesen elvarázsol most a jövőbe vetett hited. Minden erődet latba veted, hogy megvalósíts egy óriási álmot, és ezzel megalapozd a megélhetésedet. Ha most nem veszíted el a kitartásodat és megőrzöd egészségedet, ami megtartja a lendületet, sok sikerre számíthatsz a későbbiekben.

Nyilas: Nagy hatást gyakorolsz most az ellenkező nemre. Olyan vonzalmat ébresztesz másokban, ami eddig fel sem merülhetett volna bennük. Mágnesként vonzod magadhoz mások társaságát, és kellemes személyiségeddel nagy baráti társaságot alakíthatsz ki. Szükséged is van most erre, mert barátaid között érzed magad igazán elemedben.

Bak: Egyszerűen képtelen vagy most arra, hogy megállj. Folyamatos tettvágyaddal, vibrálásoddal felbolygatod a körülötted élők nyugalmát, és ezzel együtt a sajátodat is. Nem tesz boldoggá más, csak ha folyamatosan hasznosnak érezheted magad és elképzelhető, hogy emiatt még családodat is elhanyagolod kissé.

Vízöntő: Nagyon vigyázz arra, hogy a mai napon legyél maximálisan becsületes és őszinte. Ha megpróbálsz szépíteni a dolgokon, ha füllenteni próbálsz, sajnos szinte teljesen biztos, hogy nagyon rosszul fog elsülni és végül ezzel okozol majd magadnak egy óriási problémát.

Halak: Remekül érzed magad bőrödben, és sokkal nagyobb kedvvel fogsz hozzá a napi rutinfeladatokhoz is, mint általában. Nagy gondot fordítasz a megjelenésedre, és különösen szereted, ha a körülötted állók is ápoltak, ruházatuk összhangban van. A finomság és a szépség nagyon fontos számodra.

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 298

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.