Központ
2019. július 16. kedd, Valter

Napi horoszkóp – Szeptember 12.

Központ szeptember 12, 2013 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 12.

 

Kos: Fontos telefonhívást, vagy értesítést vársz, de hasztalan reménykedsz. Sokasodnak a beváltatlan ígéretek, terveid rendre meghiúsulnak, mégis jókedvű, bizakodó vagy. Tisztába jöttél a saját értékeiddel. Már nem félsz annyira attól, hogy maga alá gyűr az élet. Szívedben nincs harag és keserűség, csak öröm. Egész más embernek érzed magad.

Bika: Olyan dolgokra kerítesz sort, amelyekre máskor nem marad időd, napról napra, hétről hétre tolódnak. Kellemetlen találkozások, telefonbeszélgetések, levelek. Számos dolgot elintézel, belső nyugtalanságod mégsem szűnik, azt csak skedved csillapíthatja vigasztaló simogatásával. A fák megsárgult levelei dacos hangulatot ébresztenek benned.

Ikrek: Úgy látszik, még mindig nincs vége a megpróbáltatások sorozatának. Csupán annyi a különbség, hogy a helyszín változott: munkahelyeden immár békesség honol, ám az otthon csendjét rút szóváltás veri fel. Lásd be, hogy a szomszédon egyáltalán nem kíváncsiak magántermészetű problémáidra, nem szólva arról, hogy az ő nyugalmukat is feldúlod.

Rák: Nyomott hangulatban vagy, semmihez sincs kedved. Munkádat ímmel-ámmal elvégzed ugyan, de csak a megszokás dolgozik benned. Ha eddig nagyzoltál is valamelyest, most szembe kell nézned a tényekkel: önzésednek következményei igen kellemetlenek. Valld be, nincs kedved harcolni, kiállni azokért, akik most bajba kerültek. Nem szép tulajdonság.

Oroszlán: Vérszomjas fenevad módjára bánsz ellenségeiddel, ami önmagában még nem volna baj, hisz téged sem kímélnek, ha harcról van szó. Ám az Oroszlán hamar elfelejti a másokon ütött sebeket, ártatlan gyermek módjára csodálkozik, amikor eljön a leszámolás ideje, és visszaadják az ütéseket. Nem árt tehát emlékezetedbe vésni ellenfeleid arcát.

Szűz: Hálás lehetsz a sorsnak, vigyázza, rendezgeti utadat. Semmi sem véletlenül történik, mintha egy forgatókönyv szerint peregne az élet. Szerencsére csodálatos forgatókönyvíród van: Sikert sikerre halmozol, vagyonodat egyre gyarapítod, és a magánéleted kiegyensúlyozott. Sajnos ilyenkor szokott bekövetkezni valamilyen nemkívánatos esemény.

Mérleg: Nem történik sok dolog ma, de az a kevés esemény nagyon érdekes, nem mindennapi. Elsősorban a kulturális rendezvények napja ez, de egyéb színvonalas program is kitűnő szórakozást, pihenést nyújthat. Szervezd úgy, hogy partnered is veled lehessen, így dupla élvezetre számíthatsz. E szép este után a legkevesebb, hogy együtt vacsoráztok.

Skorpió: Egymást érik az olyan bosszantó és kellemetlen meglepetések, melyek igencsak kedvedet szegik. Nem a te szorgalmadon és tehetségeden, de még csak nem is a hozzáállásodon múlnak a kudarcok, hanem ki tudja, milyen apróságon. Ezt elviselni meglehetősen nehéz, különösen akkor, ha egyedül vagy. Társat kell keresned a feladat megoldásához.

Nyilas: Ma kikapcsolódni akarsz, amit sokféleképpen tehetsz, nemcsak úgy, ahogy elképzelted. Éppen ezért légy nyitott, ha ismerősök, barátok akarnak veled programot csinálni. Töprengő, önemésztő Nyilas könnyen juthat arra a felismerésre, hogy munkahelyet kellene változtatnia, mert úgy érzi, nem becsülik meg, és kevés sikerélményben van része.

Bak: Jobb, ha magad elé engedsz másokat. Nem kell mindig az első sorban lenned: Kiváló a hangulatod, tettrekészségeddel sincs baj, harcias kedved azonban nem kerít hatalmába. Engedd, hogy más kaparja ki a gesztenyét. Hagyd, hogy a csoportmunka győzedelmeskedjen. Jobban fogod érezni magad egy közösség tagjaként, mintha egyéni akcióba kezdenél.

Vízöntő: Túláradó indulataidat a tárgyak igencsak megszenvedik ma. Mindent leversz, lesöpörsz, ami az utadba kerül. Utadat ajtócsapkodás, hulló vakolat jelzi, munkádról törött ceruzák, csorbult végű tollak vallanak. Kedvesednek viszont nincs kifogásolnivalója. Hát így van ez. Este sem vagy tétlen, noha nem hegyek elhordásával foglalatoskodsz.

Halak: Lógatod a fejedet, most, amikor pedig napszám csak mosolyognod kellene. Talán ismét sikerült valami régebbi ügyet előhalásznod lelked legmélyéről, és most azon rágódsz? De hát miért emészted magad olyasmiért, amin most már úgysem vagy képes változtatni? Volt, nincs. Ennyi az egész. Látod? Pofonegyszerű. És te ebben még mersz kételkedni?

Forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 249

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.