Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Szeptember 15.

Központ szeptember 15, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 15.

 

Kos: Hangulatod akarva-akaratlan ragyogó. Még a családod vagy partnered sem billent ki lelki nyugalmadból, pedig zaklatnak, hogy ne engedd kihasználni magad, állj a sarkadra. Ha merő kedvtelésből szerencsét próbálsz, ma kisebb a kockázata annak, hogy rajtavesztesz. A szerencse ezen a napon nem lesz szűkmarkú hozzád.

Bika: Hosszan tanakodik a család, tovább halasszák-e a halaszthatatlant – takarítást, ablakpucolást, stb. -, és menjen kirándulni vagy pedig… Elszalad az idő, nem mentek sehova, és takarítani sem takarítottatok. A bevásárlásról is megfeledkezel, így abból kell összeütni valamit, ami otthon van. Hát, ettél már jobbat is!

Ikrek: Végül is baj nélkül megúsztad ezt a hetet, pedig sokszor csak egy hajszálon múlott, hogy nem fogyott el a türelmed. Gondolatban vállon veregetheted magad, büszke lehetsz a teljesítményedre, türelmedre, és most végre megkönnyebbülten fellélegezhetnél, ha a család nem állítana minden eddiginél nehezebb próba elé.

Rák: Ki akarsz rúgni a hámból, és nem veszed észre, hogy túl erőszakos vagy. Barátaid nincsenek felkészülve ekkora változásra, partnered is félreérti hirtelen szabadságvágyadat. Veszekedés kerekedhet féktelen hangulatváltásaidból, bár amilyen állapotban most vagy, ez nem különösebben érdekel. Ne kockáztass ennyi mindent!

Oroszlán: Csupa megértő ember vesz körül, akikkel sokszor szavak nélkül is megértitek egymást. Az Oroszlán csak nehezen talál olyan partnert, társat, aki hosszú távon eltűri minden szeszélyét, és azt, hogy uralkodjon rajta. Légy hát hálás a sorsnak, és néha viszonozd a másik türelmes gondoskodását, megértő viselkedését.

Szűz: Nyáron mindig elodáztad a nagytakarítást, de most már nem hivatkozhatsz a nagy melegre. Bár legszívesebben pihennél ez után a zaklatott hét után, mégis megembereled magad. Boldogan konstatálod, hogy milyen alapos és szép munkát végeztél. Ha barátokat vársz estére, arra gondolj, milyen jól fogjátok érezni magatokat.

Mérleg: Minek is örülhetnél, hiszen fáradtan, meggyötörten ébredsz. Nemcsak a megfázás kínoz, hanem a kimerültség is. Nem vagy igazán aktív ezen a napon, így a szokásos szombati takarítás is elmarad, sőt ebédet sem főzöl. Mégsem ez az oka annak, hogy nem hívsz vendégeket, hanem a negatív hatás, amely hatalmában tart.

Skorpió: A családi összejövetelek előtt mindig van benned egy adag drukk. Vajon felszínre kerülnek-e a nézeteltérések, a régi sérelmek, felfakadnak-e a sebek… Úgy tűnik azonban, hogy ezen a hétvégén nem kell váratlan fejleményre számítanod. Kellemes légkörben beszélgethetsz velük, és úgy tűnik, ők is türtőztetik magukat.

Nyilas: Családi konfliktus, vagy egyszerűen egy kora reggeli szóváltás órákra felhúzhat. Idegességedben a szokásosnál türelmetlenebb, ingerlékenyebb vagy. A légkör feszültté válik. Mielőtt végképp elveszítenéd önuralmadat, a legjobb, ha valami kifogással egy-két órára távozol. Este megpróbálhatod rendezni a helyzetet.

Bak: Hosszú távú elképzeléseid, utazásra irányuló terveid most szerencsések. Ha wellnes hétvégén kívánsz részt venni, arra is most lenne érdemes benevezni. Láss neki a munkához, az előkészületekhez. Mind testednek, mind lelkednek szüksége van egy kis felüdülésre. Keress hát mihamarabb egy jó kis wellness szállodát.

Vízöntő: Reggel kiderül, hogy a hátad mögött szerveztek meg egy kirándulást. Hiába tiltakozol, hiába mondod, hogy egy ízed sem kívánja a felkelést, az erdőben való kutyagolást, menned kell. A gyönyörű őszi erdő teljesen kikapcsol, megnyugtat, felvidít, úgyhogy végül is nagyszerűen sikerül ez a nap. Csak elindulni nehéz…

Halak: Derűs az idő, még egy darabig. A színek már fakulnak, a nap sugarai sem égetnek. Inkább csak simogatnak… Ne térj hát ki előlük. Szedd össze családodat, indulj, hódítsd meg a hegyeket, ereszkedj alá a völgyekbe, járd be az erdőt, mezőt, és közben figyeld meg, hogyan készülődik a természet hosszú téli álmára!

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 294

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.