Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Szeptember 2.

Központ szeptember 2, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 2.

 

Kos: Okos Kosok lepik el az utcákat vasárnap. Legalábbis reméljük! Ma ugyanis okosan kellene döntést hoznod még akkor is, ha ez egy kicsit a nehezedre esik. A vasárnapi negatív események egy kis rafinériával könnyen pozitívvá alakíthatóak, érdemes tehát gondolkodnod, mielőtt reagálsz!
 

Bika: Csupa-csupa újdonság veszi körül a Bikákat. Ma igazán vonzódsz a változatossághoz és az új dolgokhoz. Vasárnap szívesen vágsz bele új dolgokba, ezért akár az utolsó pillanatban is lecserélhetnéd a vasárnapi ebéd menüjét. Nézz körül a gasztroblogokon! Egészen biztosan fogsz találni kedvedre való receptet!

Ikrek: Érdekes szó ez az érdekes! Annyi mindent takarhat. Lehet meglepő, szórakoztató, meghökkentő, jó, de akár rossz is. Az Ikrek mai napja érdekes. Talán nincs is értelme ennél jobban kifejteni ezt. Esetleg még annyit tehetünk hozzá, hogy minél pozitívabban gondolkodsz, annál jobb napod lesz!

Rák: Figyelj oda a kis gondolatkezdeményekre és ötletcsírákra! Ma egy pozitív korszak kezdődhet az életedben, olyan változások indulnak, amelyek segítenek elérni a legtitkosabb céljaidat is. Engedd szabadjára a gondolataidat, és felejtsd el a megszokott gondolatmeneteket. A legjobb az lenne, ha úgy tudnád az életedet nézni, mint egy gyerek.

Oroszlán: Mintha bele lennél ragadva a munkába! Vasárnap is munkahelyi feladatokon és pletykákon töröd a fejedet, ez pedig több, mint egészségtelen. Nyugodtan felejtsd el az irodai ügyeket, és koncentrálj a családra! Hidd el, sokkal eredményesebb leszel a munkában is, ha ma a gyerekekkel és a szerelmeddel töltöd az időt!

Szűz: Szokatlanul kommunikatív vagy ma. Szinte egész nap a telefonon és az interneten lógsz. Van is mondanivalód, csupa olyasmi, amit azon melegében szeretnél továbbadni a barátnőidnek. A legszívesebben egész nap csevegnél a barátnőiddel. A szerelmed is szeretne egy kis figyelmet, ne feledkezz meg róla!

Mérleg: Tanácsadóvá lépsz elő vasárnap: olyasvalaki kéri ki a véleményedet, aki közel áll hozzád. Ezért eleinte talán félsz is tanácsot adni. Pedig nincs okod az aggodalomra, ha azt mondod, amit a szíved diktál, akkor a lehető legjobb tanácsot adod másoknak. Azt azonban meg kell emésztened, hogy néha a legjobb tanácsot sem fogadják el.

Skorpió: Rosszkedvűen indult a vasárnap, de azután elmúlnak a viharfelhők a Skorpiók feje felől. Ma egész nap a jókedvedet és a humorodat keresed, és lehet, hogy csak délután találod meg ezeket. A szüleid ma nem tudnak felvidítani, és a párod is csak egyre mérgesebbé tesz. A gyerekeid és a szomszédok viszont fel tudják dobni a hangulatodat.

Nyilas: Vigyázat, ma egészségügyi problémáid támadhatnak. Főleg az emésztésed rendetlenkedhet, de apróbb sérülések és bőrkiütések is előfordulhatnak. Jó lenne, ha ma fokozottan figyelnél az egészségedre, és nemcsak a testi egészségedre. A lelki egyensúlyodért és a stresszmentességért is tegyél vasárnap!

Bak: Felkészültél a változásokra? Felkészültél az újra? Ha igen, akkor engedd el a régit, és felejtsd el a sérelmeidet. Lehet, hogy úgy tűnik számodra, hogy kényelmesebb kapaszkodni a haragodba és a régi, negatív emlékekbe, vasárnap mégis könnyedén engeded el ezeket. Ne akard erőszakkal magadnál tartani a múltat, inkább adj utat a jövőnek!

Vízöntő: Lelkizős napot tartasz. A legjobb program egy csokitorta a barátnőiddel vagy egy nagy beszélgetés a szüleiddel. Ma szívesen és jól beszélsz az érzéseidről és mások érzéseiről is. Amit pedig még ennél is jobban csinálsz, az a hallgatás. Olyan profin hallgatsz, hogy akár pszichológusnak is felcsaphatnál.

Halak: Teremtőerőd teljében vagy. Érdemes a mai napot azzal töltened, hogy jegyzeteket készítesz – legalább fejben – a terveidről. Most adj energiát a vágyaidnak, mert azok könnyen megvalósíthatóak lesznek. Viszont arra vigyázz, hogy a negatív gondolataid is könnyedén manifesztálódhatnak!

 forras: np

Share Button
Ennyien olvasták: 359

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.