Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 20.

Központ szeptember 20, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 20.

 

Kos: Ragyogó formában vagy, szédületes iramot diktálsz, és újabb csúcsokat hódítasz meg hivatásodban. Célodat elérted, mégis lehetnek kétségeid képességeidet illetően. De az is elképzelhető, hogy még nagyobb terveket forgatsz a fejedben. Aktivitásod rendkívül élénk, mégsem ártana, ha egy kicsit visszafognád.

Bika: Úgy hozza az élet, hogy új feladatok kezdődnek, a régiek pedig még ma lezárulnak. Ez kedvedre van, mert szereted magad körül a rendet. Az ilyen apró dolgokban is élvezetedet leled, hát még azokban, amelyek valóban örömmel teltek. A legszívesebben megállítanád az időt, és nem siettetnéd, mint máskor.

Ikrek: Ha kellő önmérsékletet tanúsítasz, több sikerre számíthatsz. Bízhatsz a következő hónapban, mert jobbnak ígérkezik az utána következőnél. Lepd meg kedvesedet valami aprósággal. Ne törődj vele, hogy nincs névnapja vagy születésnapja, meglátod így még jobban fog örülni. Este menjetek el egy kisvendéglőbe.

Rák: Ne add át magad rossz hangulatodnak. Vess véget a románcnak, legalább egy időre vonulj vissza. Ha ezt a feladatot megoldottad, valamivel könnyedebbnek érzed magad, és jöhet ismét a család, hisz őket mostanában kissé elhanyagoltad. Nem ez a legőszintébb napod, de ilyen is van. Ne bánts meg túlságosan másokat!

Oroszlán: Kiváltképp megnövekszik az értéke annak, amit elveszítünk. Az Oroszlán pedig elmegy a végső határig, amikor már hajszálon múlik, hogy jóvátehetetlen hibát kövessen el. Könnyedén játszol mások érzelmeivel, sokszor észre sem veszed. Mint ahogy azt sem, hogy önkéntelenül olyanokat büntetsz, akik vétlenek.

Szűz: A mai fontos határkő céged életében. Testileg-lelkileg felkészülsz a kimerítő, fárasztó napra. Ennek azonban teljesen az ellenkezője történik. Alig van valami mozgás, még a telefonok is elnémultak. Ha már így alakult, tedd színesebbé a napot az esti programmal. Legyen az mozi, vagy egy hangulatos vendéglő.

Mérleg: Már kora reggel elszabadul a pokol a munkahelyeden, de csak akkor tetőzik igazán, amikor elővesznek egy mulasztás miatt. Épp elég ez a kellemetlen szituáció ahhoz, hogy tönkretegye egész napodat. Ne feledd, partnered nem tehet erről, így ha rajta próbálod levezetni idegességedet, igencsak rosszul teszed.

Skorpió: Előkészítés nélkül ne indulj harcba. A sikert csak úgy közelítheted meg, ha kidolgozott stratégiával lépsz a küzdőtérre. Nem szabad veszítened, mert még egyszer nem nyílik lehetőséged az eredményes visszacsapásra. A csillagok állása szerint minden eshetőséged meg van a győzelemre, ha betartod a haditervet.

Nyilas: Ma a szokottnál több időt szentelj családi életedre! Az utóbbi időben felgyülemlett otthoni problémáidat többnyire a szőnyeg alá söpörted, és ez előbb-utóbb megbosszulhatja magát. Okosabb, ha leülsz és próbálod tisztázni a vitás kérdéseket, keresni a megegyezést. A harag rossz tanácsadó, és nem tesz jót.

Bak: Amit célszerűnek tartasz elvégezni, ami halaszthatatlan, csak nem teljesedik, amire pedig nem számítasz, az váratlanul megörvendeztet. Igaz, hogy egy melléfogás velejárójaként, de új ismeretségre teszel szert. Immár közösen kialakított terved felbirizgálja gondolataidat, és újszerű megoldásokra késztet.

Vízöntő: Siránkozni, kiabálni, törni-zúzni nem kenyered. Ma mégis kedved volna valamit a falhoz vágni. Ha kedvesed a veszekedés lezárásaként magára hagyna, nyugodtan „szabadulj” meg a legszebb étkészletedtől. Ha azonban nem vagy egyedül, ne tedd nevetségessé magad! Inkább próbáld a békülés ösvényeit megtalálni.

Halak: Kedvesed napok óta elfoglalt, szinte hírt sem ad magáról. Nem ez az első eset, máskor is előfordult már. Üzleti ügyek, tapasztalatcsere… De most nem is szólt. És ez felettébb gyanús! Gondolkodóba esel, kétségek gyötörnek. Féltékenység kerít hatalmába. Már látod riválisod karjában. Nyugalom, rémeket látsz!

Forrás: np

 

Share Button
Ennyien olvasták: 292

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.