Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Szeptember 22.

Központ szeptember 21, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 22.

 

Kos: Mára teljesen lehiggadtál, visszazökkentél a normális kerékvágásba. Nem esel túlzásokba munkahelyeden, de a rád bízott feladatokat kifogástalanul oldod meg. Szívügyekben minden csendes. Most a hétvégét sem várod türelmetlenül. Talán azt sem bánnád, ha kivételesen elmaradna. De nem marad el, ez biztos.

Bika: Tiszta fejjel indítod a napot. Tán mindig így kellene, borzasztó, ha a teendők egymásba akaszkodnak. Még dolgozni sem kellemetlen ma. Olyan vagy, mint ez a csípős őszi délelőtt. Valahol avart égetnek. Tágra nyitott orrcimpákkal szívod magadba illatát, mely gyermekkori emlékek áradatát indítja el benned.

Ikrek: Ezt azért mégsem kellett volna! Hirtelen haragodban olyasmit vágtál valaki fejéhez, amit senki sem bocsát meg egykönnyen. Lobbanékony természeted megint bajba sodort, és amikor lehiggadsz, nem is érted, miért szaladt ki a szádon a bizonyos gorombaság. Enyhítsd vétkedet azzal, hogy nem restellsz elnézést kérni.

Rák: Úgy érzed, igencsak mélyponton vagy. Talán éppen ez az élmény adja meg a kellő lökést az újrakezdéshez. Rossz kedély- és idegállapotod azonban könnyen meggondolatlanságokra késztethet. Veszélyhelyzetekbe is sodorhat mostani figyelmetlenséged. Te azonban örökös, fáradhatatlan újrakezdő vagy, és lepereg rólad.

Oroszlán: Érzelmi életed ismét ingatag talajon áll, és ez igencsak befolyásol a munkádban is. Kevesebb odafigyeléssel végzed, ráadásul meglehetősen feledékeny vagy mostanában. Igyekezz visszanyerni lelki békédet, különben egyre több hibát követsz el, és végül teljesen magadra maradsz. Ezt ugye te sem szeretnéd?

Szűz: Tökéletesen tisztában vagy azzal, hogy neked van igazad, annak ellenére, hogy egyedül állsz szemben az egész csapattal. Nem szükséges rögtön nekik ugrani elképzeléseiddel, várd ki a megfelelő pillanatot! Egy jól időzített, értelmes érvekkel alátámasztott magyarázattal ekkora túlerővel szemben is nyerhetsz.

Mérleg: Jó, ha most te is gondolsz a pénzre. Még jobb, ha nemcsak gondolsz rá, de meg is forgatod. Az előrejelzések szerint minden mai befektetésed sikeres lehet. Semmiképpen ne utasítsd vissza barátaid közeledését. Régen nem jött már össze a csapat. Lesz bőven megbeszélnivalótok, de okotok is az ünneplésre.

Skorpió: Ma valahogy megszáll a nyugalom, ezért így meglepően higgadtan veszed tudomásul a bekövetkezett változásokat. Új munkahely után kell nézned, mert bizony kifelé áll a rudad. Nem kell sietned, úgy tűnik, még elegendő időd maradt a megfontolt cselekvésre. Egyszerre több lehetőséget is vegyél számításba.

Nyilas: Független Nyilasok legyenek ma különösen elegánsak, frissek, és járjanak nyitott szemmel. Meglepő találkozásban vagy viszontlátásban lehet részük. Az elkötelezetteknek is meglepetést tartogat a nap a szerelem, illetve házasság terén. Kapcsolatuk olyan fordulatot vehet, amire álmodban sem gondoltál volna.

Bak: Egy csoportfoglalkozáson nemcsak szellemi, hanem lelki épülésre is számíthatsz. Keresd a hasonszőrűek társaságát. Előnyödre szolgál, ha Bakokkal hoz össze a jó sorsod – mindenekelőtt decemberiekkel -, akik most nagyon jó passzban vannak, és ennek következtében megértőek, segítőkészek és vigaszt nyújtók.

Vízöntő: Bár kétségkívül és visszavonhatatlanul ősz van, egyelőre még kellemes napsütés pirítja az arcodat, enyhítvén a dolgos hét fáradalmait. Mindent más színben látsz, no nem a külvilág dolgait, hanem a saját életedet: amit mindegyre megvalósíthatatlannak, elérhetetlennek hittél, azt most megvalósíthatónak véled.

Halak: Aprólékos gonddal, mindenre kiterjedő figyelemmel készíted elő hétvégédet. A gyakorlati dolgokban megszokott felületességed, vagy inkább érdektelenséged az ellenkező végletbe csap át. Még olyan kérdésekre is időt pazarolsz, amelyek kimenetele úgysem látható előre, és minden szőrszálat négyfelé hasítasz.

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 352

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.