Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 23.

Központ szeptember 23, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 23.

 

Kos: Nincs szerencséd ezzel a nappal sem. Nyugtalan vagy, nem találod a helyedet. Okkal vagy ok nélkül, de mindenen emészted magad. Aggódsz egészséged miatt és szenvedsz attól is, hogy nem vagy képes többet tenni partneredért. Úgy érzed, nyűg vagy szeretteid nyakán. Valóban az lehetsz, ha nem hagyod abba a siránkozást.

Bika: Szomorúságodat egy csapásra elhessenti egy üzenet: meghívás szüretre. Bár odébb van még, máris hallod, hogyan ropog a venyige, amikor a tűz emészti, szagolni véled kesernyés füstjét. A bográcsban vöröslő, forró égető paprikás. Óbor fakupákban meg fürge must… Akkorát kordul a gyomrod, hogy a szomszédban is hallani.

Ikrek: Ezt a napot sem zavarja meg semmi, leszámítva, hogy elromlik valamilyen háztartási gép, valaki elvágja az ujját, beállít egy undok rokon, üvölt a gyerek, odaég az ebéd, nem működik a lift. Legjobb, ha elmész hazulról, és estig be sem teszed a lábad a lakásba. Legalább egy kellemes programmal ki is kapcsolódhatsz.

Rák: Kellemesen telik-múlik a hétvége. Hagyatkozz a képzeletedre és találékonyságodra! Ha így cselekszel, máris nyert ügyed van. Sok mindent megoldhatsz ma, szerencséd is van mindenben. Azért mégse támaszkodj csak erre! Ne haladj mindig a könnyebb ellenállás irányába. Vállalj néha némi kockázatot is. Hidd el, megéri!

Oroszlán: Kezdesz végre tudatára ébredni annak, hogy elmúlt a nyár, és máris vágyakozva gondolsz a következőre. Nem érdemes hajtani az időt, rohan az magától is. Használd ki inkább a szeptember végi „bágyadt” napsütést és örülj annak, ami most van. De te persze most is, mint mindig, azon keseregsz, ami éppen nincs.

Szűz: Úgy érzed magad, mint a ki a föld felett lebeg. Nem vagy képes reálisan gondolkozni, rózsaszínben látod a világot. Kerüld a pénzügyeket, nem vagy beszámítható ma e téren. Inkább a flörtök okozhatnak ma szép órákat, vagy a semmibe bámulva szövögetett tervek. Légy óvatos a közlekedésben, mert könnyen baleset érhet!

Mérleg: Teljesen hatalmába kerített a szerelem. Képtelen vagy mással foglalkozni, állandóan róla álmodozol. Így elmész olyan dolgok mellett, melyek egyébként kellemes élményeket nyújthatnának. De hol van ez ahhoz, ami e kapcsolattól remélsz? Csak legyen türelmed új partneredhez, hiszen nem áll hűséges szerető hírében.

Skorpió: Megnyugszanak körülötted a kedélyek, minden a helyére kerül. Az élet így többnyire kiszámítható, és a meglepetések sem okoznak akkora feszültséget, mint annak előtte. Örömödet oszd meg társaiddal, mert a belőled áradó nyugalom, kiegyensúlyozottság kedvezően hat másokra is. Őket is bátoríthatja függetlenséged.

Nyilas: Csendes, eseménytelen vasárnapra készültél fel, és nem is gondolnád, hogy milyen meglepetések várhatnak rád. Ehhez azonban mindenekelőtt az kell, hogy ne gubbassz otthon, hanem menj emberek közé, népesebb helyekre. Befolyásos személyekkel ismerkedhetsz meg, akik szakmailag, kapcsolataikkal segíthetnek neked.

Bak: Ne légy annyira erőszakos! Sürgetésed úgysem lesz eredményes, csak a kedélyeket borzolod vele. Vagy különülj el, vagy törődj bele a sors és a közösség akaratába. Ne ragaszkodj önös gondolataidhoz körömszakadtáig! Ha fújnak rád, vágj angyalarcot, és meglátod, ettől ellenségeid fognak pokolra szállni majd.

Vízöntő: Családod nem fogadja kitörő lelkesedéssel lázas ügyködésedet, hogy mindenütt könyvhalmok, és ruhakupacok között kell botladozni, hogy a tévé helyett a porszívó „zenéjét” kell hallgatni. Ímmel-ámmal segítenek, ez azonban most nem bosszant: vidáman, jókedvűen serénykedsz. Este jólesik bezuhanni az ágyba.

Halak: Ez a hála? Töröd magad, hajtasz még hétvégén is, amikor más Halak békésen eregetik a buborékokat a part menti langyos vízben. Családod ahelyett, hogy rendelkezésedre állna, vagy legalábbis odaadó figyelemmel lesnék, mint születik kezed alatt a nagy mű, kicsinyes gáncsoskodásukkal akadályoznak szárnyalásodban.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 383

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.