Központ
2020. november 27. péntek, Virgil

Napi horoszkóp – Szeptember 25.

Központ szeptember 25, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 25.

 

Kos: Ma valószínűleg bal lábbal keltél fel, mert mindennel és mindenkivel problémád van, ugrasz minden szóra. Próbáld kicsit fékezni magad, mert nem biztos, hogy más a hibás azért, mert neked gondjaid vannak. Ha igazad van, bátran állj ki mellette, de nem kell felemelni a hangodat mindenért. Vonulj inkább félre, lehet, hogy egyedüllétre van szükséged.

Bika: Úgy érezheted, hogy nem vagy túl jó a munkádban, pedig erre semmi okod nincs. Mindenki elismeri tehetségedet, és nagy lehetőségek várnak rád az üzleti élet terén. Ne félj tehát belevágni egy nagyobb horderejű vállalkozásba, a csillagok állása szerint ugyanis meg van az esélyed a sikerre. Mérlegelj, és lépj a tettek mezejére, amint lehet.

Ikrek: Mostanában nagyon elgondolkodtat a szerelmi életed. Nagyon vágysz már az igazira, a megfelelő társra, aki teljes mértékben kiegészít téged. Ne kapkodj el semmit, jöjjön, aminek jönnie kell. A munka terén szárnyalnak az ötleteid, jobbnál jobb elgondolásokkal állsz elő. Ezek a későbbiekben még jól jöhetnek, érdemes elraktározni őket.

Rák: Nagyobb figyelmet kellene fordítanod családtagjaidra, hiszen tudod, mindenki vágyik a törődésre, és megértésre. Fogj hát hozzá, ez az időszak kitűnő erre. Még az az ember is képes a tenyeredből enni, akivel eddig nem értettél egyet bizonyos dolgokban. Szabad estéiden gondold végig, hogy milyen apró ajándékkal kedveskedhetsz szeretteidnek.

Oroszlán: Vigyázz a családban kialakult konfliktus helyzetekkel! A gyerekeket hagyd ki mindenképpen a vitákból, mert ez csak rád és partneredre tartozik. Próbálj higgadtan gondolkozni, és hidd el, egy határozott fellépéssel hamarabb dűlőre jutsz, mint az órákig tartó, semmitmondó beszélgetésekkel.

Szűz: Ne feledd, hogy elsősorban meg kell tanulnod önmagad szeretni, és tisztelni. Csak így vívhatod ki az emberek elismerését és megbecsülését. Próbálj meg minél több időt fordítani személyes problémáidra, és törekedj azok megoldására. Azok az emberek, akik kívülről látnak téged, biztosan értékelni fogják pozitív hozzáállásodat.

Mérleg: Ha nincs kitartásod álmodozni, nem lesz erőd harcolni sem! Mindenképpen arra kell törekedned, hogy a célt – melyet kitűztél magad elé – tűzön-vízen át megvalósítsd. Ne hagyd, hogy rosszakaróid ebben meggátoljanak, csak egy lebegjen a szemed előtt: meg tudod csinálni. Hihetetlen sikerélményben lesz részed, ha eljön a te időd!

Skorpió: Az eddig megszerzett tapasztalataid, és az egzisztenciád kimondottan fontossá válnak számodra. Mindig támaszkodhatsz lexikális tudásodra. Ezzel bebizonyíthatod főnöködnek, kollégáidnak, és üzlettársaidnak, hogy bármilyen erőpróba is táruljon eléd, nem kérdéses, hogy meg tudod oldani. Senki sem zökkenthet most ki stabil pozíciódból.

Nyilas: Fontold meg jól döntéseidet, de mindenképpen légy nyitott az új és érdekes dolgok felé. Ne lássák rajtad, hogy bárki is megijeszthet, és eltántoríthat a várva várt cél elérésétől. Ha magabiztos vagy, azt az emberek is érezni fogják kisugárzásodból, és munkahelyeden is nagyobb megbecsülésben lesz részed.

Bak: Igyekezz minél több időt tölteni a szabad levegőn, tegyél nagy sétákat az oxigéndús erdőkben, melyek teljes mértékben feltölthetnek energiával. A hétköznapi idegeskedések, a sivár hangulat ezáltal nem lesz úrrá rajtad, és biztosan kiküszöbölheted az esetleges betegségek kialakulását. Rossz közérzet helyett fittnek, energiadúsnak érzed majd magad.

Vízöntő: Munkahelyeden semmiképpen se zárkózz el egy jó vicc meghallgatása elől. Ellenkező esetben munkatársaid sértőnek találhatják viselkedésedet, és rossz ízű pletykáknak tehetnek ki. Muszáj elhatárolódnod a szürke hétköznapoktól, sok nevetésre, kikapcsolódásra van most szükséged. Ez az, ami igazán kell neked!

Halak: Párkapcsolatodban teljes harmóniára számíthatsz, a fellegekben érezheted magad. Rózsaszín köd száll meg, és meg sem fordul a fejedben, hogy ez egyszer másképp is lehet. Törekedj arra, hogy megmaradjon ez a kellemes mámor, ne hagyd, hogy kizökkentsenek ebből a meghitt, szeretetteljes állapotból.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 302

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.