Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Napi horoszkóp – Szeptember 29.

Központ szeptember 28, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 29.

 

Kos: Kicsit feszültebb vagy ma a kelleténél, és próbálsz mindenbe belekapni. A legjobb lenne, ha semmit nem sürgetnél, és hagynád, hogy a dolgok maguktól hozzanak eredményt. Partnereddel szép, romantikus őszi napokat élhetsz meg, de csak akkor, ha egy időre háttérbe szorítod a feszült, nyomasztó életterületeket.

Bika: Az előző napok érzelmi hullámzása még mindig kihat rád. Ez nem csak a magánéletedben mutatkozik meg, hanem az összes emberi kapcsolatodban is. Könnyen úgy érezheted, hogy szeretteid kiszámíthatatlanok, és mindig másképpen viszonyulnak hozzád. Ez lehet, hogy tényleg így van, de nem biztos, hogy csak bennük van a hiba.

Ikrek: Ezen a napon érezni fogod, hogy szeretteid mögötted állnak, és amiben csak tudnak, támogatnak. Vigyázz arra, nehogy hátsó szándékot feltételezz e gesztusok mögött, inkább törekedj arra, hogy örömmel fogadd, és ezt ki is tudd mutatni. Valószínű, hogy te is sokkal kedvesebb, és szeretetreméltóbb vagy, és ez érződik a kisugárzásodon.

Rák: Nyugodt nap vár rád végre! Te azonban lehet, hogy ezt nem így éled meg, hanem bosszankodsz, amiért mindenki békén hagy. Ez nem biztos, hogy rosszat jelent. Lehet, hogy egy figyelmeztető jelet kaptál az égből, hogy vedd kezedbe életed saját irányítását. Ne habozz hát, bátran keresd te a többiek társaságát.

Oroszlán: Nyugtalannak érzed magad, mert úgy látod, munkádban akadályoznak. Mások ugyanis sok mindent másképp képzelnek el, mint te, és a megvalósíthatóságról is más a véleményük. Előfordulhat, hogy olyan problémák ütik fel a fejüket, melyeket nagyon nehezen tudsz majd kezelni. Hagyd, hogy az idő oldja meg ezeket.

Szűz: Nagyon jó formában vagy, melyet munkahelyeden is tudsz kamatoztatni. Rutinszerűen végzed feladataidat, és hamar eléred, hogy főnökeid, üzlettársaid is értékeljék igyekezetedet. Még az is előfordulhat, hogy egy olyan találkozásra kerül sor a mai nap folyamán, amely a későbbiekben még nagyobbat lendíthet karriereden.

Mérleg: Elképzelhető, hogy egy olyan vállalkozásba kezdtél, amelybe beletört a bicskád. Ez feszültséggel, idegességgel tölt el, ami persze érthető is. Vigyázz azonban arra, hogy ezt az eluralkodott rossz hangulatot ne vidd haza szeretteidhez. Könnyen meg lehet ugyanis, hogy őket is magad ellen fordítod.

Skorpió: Csalódtál valakiben, akiben túlzottan megbíztál. Ez a személy lehet családtag, barát, vagy éppen munkatárs. Ne aggódj! A sors nem véletlenül nyitotta fel a szemedet. Lehet, hogy ennek az embernek nincs helye életedben, és a továbbiakban minden sokkal könnyebb lesz nélküle. Próbálj hátat fordítani, még akkor is, ha sebzettnek érzed magad.

Nyilas: Könnyelmű életviteled problémákat okozhat mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden. Elérkezett az idő, hogy megfontoltabban kezeld ügyeidet. Légy előrelátó, és a döntéseidet minden esetben alaposan mérlegeld. Próbáld meg kitaposni azt az utat, amely a céljaid eléréséhez vezet a későbbiekben.

Bak: A mai napon változásosok napja! Mind karriered, mind a magánéleted megérett arra, hogy komolyan elgondolkodj a jövőről. Ha valami nem működik, ne erőltesd, ne akarj valamit minden áron. Hamarosan ugyanis új szerelem, vagy egy kecsegtető munkaajánlat is rád találhat. Fel a fejjel, ne félj lépni!

Vízöntő: Rózsaszín ködben úszol, valószínűleg azért, mert egy új szerelem nagy hatással van rád. Ne hagyd azonban, hogy ez befolyásolja hétköznapjaidat. Egy hihetetlen nagy üzleti lehetőség adódhat, amely nem biztos, hogy számodra sikereket hozhat. Mielőtt belevágnál, győződj meg alaposan, hogy ki, vagy mi áll a háttérben.

Halak: Munkaképességed, teljesítményed nem ismer határt a mai napon. Végre elérkezett az ideje, hogy a jutalmadat is elnyerd. Ezzel azonban nem elégszel meg, és újabb kihívásokat keresel. Nem baj, ha a jövőbe tekintesz, de alaposan fontold meg, mit bírsz, és mit nem. Egyik ismerősödtől kecsegtető tanácsokat kaphatsz, fogadd el!

forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 490

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.