Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 30.

Központ szeptember 29, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 30.

 

Kos: A mai napon rengeteg üzleti lehetőség adódik. Érthető, hogy nem akarsz mindegyikben azonnal döntést hozni. Ez nem is baj, inkább kérd ki mások tanácsát, és alaposan fontold meg a dolgokat. Találkozhatsz egy régen elfeledett baráttal, és beszélgetés közben új tervek körvonalazódhatnak benned. Hallgass a megérzéseidre!

Bika: Bízz magadban, és hidd, hogy a helyes úton jársz. Ez vonatkozik mind a munkádra, mind a magánéletedre. Ne hagyd, hogy önbecsülésed alább hagyjon. Éppen ezért ne törődj a rossz indulatú pletykákkal, a rossz akarókkal. Céljuk csak az, hogy téged megingassanak hitedben. Az, amit teszel helyes, és egyre jobb lesz.

Ikrek: Előfordulhat, hogy sok kritikát kapsz a mai napon, és ez bizony lelkedre hat. Pedig nem biztos, hogy rosszindulatból kritizálnak, lehet, hogy a javadat akarják. Gondold végig a bírálatokat, és magadba nézve tanulhatsz hibáidból. Ezek a későbbiekben csak előnyödre válhatnak. A csillagok kedveznek a szerelemi életednek.

Rák: Döntéshelyzetek elé kerülhetsz a mai napon, még pedig olyan dolgokban, amelyek nem tűrnek halasztást. Ezen döntések egész életedre kihatással lehetnek, jól gondold meg tehát, hogy melyik utat követed. Igyekezz gyorsan felismerni lehetőségeidet, az alapos, és kitartó munka meghozza gyümölcsét.

Oroszlán: Kicsit szomorúnak érezheted magad, mert úgy érzed, valami lezárult az életedben. Próbálj pozitívan hozzáállni, mert valaminek a vége, egy új és talán jobb jövőnek a kezdetét jelentheti. Emelt fővel lépj tovább, akár munkáról, akár szerelmi kapcsolatról lévén szó. A későbbiekben rájössz, hogy jól cselekedtél.

Szűz: Kitűnő formában vagy, és ez a munkádban is megmutatkozik. Feladataidat hatalmas erőbedobással végzed, ezt pedig feletteseid, üzlettársaid is pozitívan értékelik. Egy kellemes találkozásban is részed lehet, amely során új lehetőségek köszöntenek rád. Ezáltal még több energiával töltődhetsz fel.

Mérleg: Túl könnyelmű vagy mind a munkádban, mind a magánéletedben. Humorosan fogod fel apró baklövéseidet, pedig nem biztos, hogy ezt környezeted is humorosnak találja. Anyagi problémáidra próbálj komolyabb megoldásokat keresni. Kicsi az esélye, hogy pont te nyered meg a lottó ötöst.

Skorpió: Munkádban mindig a maximumra törekedsz, és ez így van rendjén. Vigyázz azonban, nehogy a munka előtérbe kerüljön szeretteiddel szemben. Ebből ugyanis komoly problémáid lehetnek. Törekedj arra, hogy maradjon időd a családtagjaidra is, ellenkező esetben könnyen kiválthatod nem tetszésüket.

Nyilas: Könnyen előfordulhat, hogy elmész olyan lehetőségek mellett, amelyekre jobban oda kellene figyelned. Túl könnyelmű vagy, és ezzel kisebb-nagyobb problémákat okozhatsz magadnak. Légy körültekintőbb, és megfontoltabb, vannak olyan lehetőségek, melyek csak egyszer adódnak az életben.

Bak: Túlságosan keresed a boldogságot, melyre meg is van minden esélyed egy új partner oldalán. Vigyázz, ne légy erőszakos, és ne kívánd, hogy mindig a te akaratod érvényesüljön. Épp itt az ideje, hogy észre vedd, más is él a földön, nem csak te. Önzésed ugyanis emberi kapcsolataid rovására mehet, és magány lesz a vége.

Vízöntő: Jó kedved határtalan, szinte mindennek tudsz örülni. Ez egy olyan eseménynek tudható be, melyre már régóta vágytál. Ne hagyd, hogy mások elrontsák örömödet, lehet, hogy belőlük csak az irigység beszél. Pezsgő életedben azonban nem ártana, ha egy kis pihenésre is időt szakítanál. Hidd el, megéri!

Halak: Hajlamos vagy úszni az árral, szereted a langyos vizet. Hagyod, hogy az események magukkal sodorjanak, azonban vannak, akik ezt nem nézik jó szemmel. Itt az ideje, hogy te is kivedd részed a munkából, állást foglalj, és hozzászólj az esetleges vitákhoz. Hidd el, az emberek komolyabban vesznek, ha nem hódolsz be nekik egyből.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 417

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.