Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Szeptember 4.

Központ szeptember 3, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 4.

 

Kos: Ma figyelj jobban az energiáidra, az erődre és a lelkesedésedre! Vannak néhányan a környezetedben, akik ezeket akarva vagy akaratlanul szeretnék elcsenni tőled. Ne hagyd, hogy energiavámpírok áldozata légy! Ma ne beszélgess olyanokkal, akik csak leszívják az energiáidat, és olyanokkal sem, akik mellett rosszul érzed magadat!
 

Bika: Nincsenek kibékülve a mai időjárással a Bikák. A jegy szülöttei melegebbre, hidegebbre, szelesebbre, szárazabbra, vagy épp naposabbra vágynának időjárásból. Sajnos úgy tűnik, hogy ma ha esik, ha fúj, az neked nem lesz jó, és a napsütéssel is bajod van. Lehet, hogy a keddi nyűgösség miatt van az egész, és nem az időjárásban kellene keresned a hibát?

Ikrek: Ha eddig úgy érezted, hogy csak átutazó vagy az életedben, és valahol teljesen máshol lennél a legszívesebben, akkor jelentős fordulatra számíthatsz kedden. Nem, nem az derül ki, hogy tényleg átutazó vagy. Épp ellenkezőleg: ma megérted, hogy ez az életed, és hogy csak rajtad múlik, mihez kezdesz vele. Nézheted, mint egy filmet, vagy beülhetsz a rendezői székbe is.

Rák: Ma könnyedén összejöhet egy előléptetés a számodra. Koncentrálj a munkádra, és végezz el minden ma kapott feladatot a lehető legjobban. Ennek meglesz a jutalma: a főnöki dicsérettől, a fizetésemelésen át az előléptetésig sok minden történhet veled. Ha csak keresed a neked megfelelő munkát, ma érdemes elmenned egy állásinterjúra!

Oroszlán: Kedden  egy sms kavarja fel a napodat. Eleinte talán elgondolkozol a sértődés lehetőségén, de később rá kell jönnöd, hogy a harag nem oldana meg semmit sem. Bármennyire is rossz ezzel szembesülni, de az üzenet küldőjének igaza van. Itt lenne az ideje, hogy szembenézz ezzel, és megfogadd a tanácsait.

Szűz: Ritkán adódik ilyen kedd a Szüzek életében. Ma valahogy minden kellemes, és minden összejön. A munkahelyeden valaki besegít a munkádba, a gyerekeknek jól indul a suli, és a párod is egy meglepetéssel vár haza. A  nap jobban alakul, mint vasárnap remélted, és ez igaz lesz a hét többi napjára is.

Mérleg: A kedd a kezdés és az újrakezdés napja. Ha iskolába mennek a gyerekeid, nekik most nagyobb szükségük van az odafigyelésedre és a segítségedre, mint máskor. Segíts nekik abban, hogy minél zökkenőmentesebb legyen az első iskolai hét! Ha nincsenek gyerekeid, akkor koncentrálj a saját életedben megszülető új helyzetekre!

Skorpió: Kicsit idegennek érezheted magadat a saját világodban. Mintha ma valahogy mindenki máshogyan viszonyulna hozzád, mint ahogyan szokott. Ha szeretnéd megérteni az emberek viselkedését, ma elegyedj velük szóba! Hidd el, egy-két kedves mondattal mindenki szívét megnyitod, és visszanyered a bizalmukat!

Nyilas: Ne vetítsd rá a saját iskolás emlékeidet a gyerekeidre! Hidd el, az ő generációjuk már teljesen máshogy áll hozzá az iskolakezdéshez és a tanuláshoz is. Azt viszont ma kell eldöntened, hogy a következő tanévben megértő anya, vagy szigorú szülő leszel-e. Az előbbit javasoljuk, hiszen úgyis ez jön belőled természetesen, és nem tudnád sokáig adni a szigorút!

Bak: Az ősz első napjával elhatározod, hogy változtatsz az életeden. Régóta érlelődő költözések, megfontolt váltások, és óvatos változtatások napja a  az életedben. Ma talán egy árnyalatnyit még óvatosabb is vagy, mint amennyire indokolt lenne. Vegyél egy nagy levegőt, és vágj bele a változtatásba! Különösen akkor, ha magad mellett tudhatsz egy támogatót is.

Vízöntő: Nyitott fülekre és éles szemekre van ma szükségük a Vízöntő szülőknek. A gyermekednek az iskolából hazaérve nemigen akaródzik majd az első napról mesélni. Ne faggasd! Inkább hagyd, hogy magától nyíljon meg, és a saját tempójában ossza meg veled az élményeit. Hidd el, minden fontosat megtudsz majd akkor is, ha nem teszel fel keresztkérdéseket!

Halak: Tudásvággyal telve ébredtél, és a legszívesebben máris beiratkoznál egy iskolába, és elvégeznél néhány tanfolyamot. Persze ezek a képzések nem feltétlenül nevezhetőek szakoknak, hiszen ma a leginkább a hobbidról tanulnál. Ha a munkahelyed továbbképzési lehetőséget kínál, fogadd el! Ez később még hasznos lesz neked.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 313

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.