Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 5.

Központ szeptember 4, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 5.

 

Kos: Hallgass az okosabbakra! Néhány napja még te voltál az, aki az észt osztotta másoknak, ezért talán nehezedre esik, hogy most megfordítsd a szerepeket, és te legyél az, aki elfogadja mások ötleteit. Kosként ez nem egyszerű, mégis azt javasoljuk, hogy engedd, hogy vezessenek, engedd, hogy mások bebizonyítsák: néha igenis érdemes a véleményükre adnod.
 

Bika: Védelemre, begubódzásra vágynak a Bikák szerdánn. Ez a nap arra késztet, hogy elvonulj a saját világodba, és csak azokat engedd be oda, akiket képtelenség kizárni a tudatodból. Vigyázat, ne növessz túl sok tüskét, ne válj sündisznóvá, mert ez később visszaüthet. Engedj bejutni a világodba némi szeretetet és fényt!

Ikrek: Az Univerzum teremtő energiái ma benned gyülekeznek. Olyan vagy, mint egy hatalmas mágnes, magadhoz vonzod mindazt, amire csak szükséged van. A szerdai jó tanácsunk már-már közhelyes: vigyázz, mit kívánsz, mert azt megkapod. A teremtő erődet ma használd arra, hogy másokon is segíts, mert így sokkal boldogabb leszel estére!

Rák: Új esélyek csillannak meg szerdán a Rákok előtt. Ahhoz, hogy ezeket észrevedd, le kell venned a szemüveget, amit eddig a lelki szemeiden tartottál. Ebben a szemüvegben a múlt megkövült sérelmeiből csiszolták a lencsét, ezeken át nézve pedig valóban lehetőségmentes és elkeserítő a helyzet. Ha azonban túllépsz a sérelmeken, túllépsz a komfortzónádon, a csodák birodalmába jutsz.

Oroszlán: Sokféle Oroszlán lakik benned: van a vadász, a védelmező, a nagyhangú, a visszahúzódó és van a mai nap sztárja a naiv kölyök. Ma hagyd, hogy a gyermeki éned kerüljön előtérbe. A benned lakó Oroszlánkölyöknek szüksége van egy kis játékosságra. Szerdán legyél kíváncsi, játékos, kreatív, felszabadult és vidám!

Szűz: A nehéz feladatok ma szinte maguktól megoldják magukat. Na jó, ez talán túlzás, mégis közel áll az igazsághoz. Szerdán érdemes energiát fektetned az eddig veszettnek hitt ügyekbe. Sőt! Ha ma leülsz egyeztetni valakivel, aki eddig mindig hátráltatott, azt fogod tapasztalni, hogy most ugyanazt szeretnétek mindketten. Érdemes élned ezzel a lehetőséggel!

Mérleg: A kiskapuk keresése már a múlté! Szerdán a „réseken és repedéseken való kicsempészés” kerül előtérbe. Azaz ma nincs szükséged teljes kiskapukra, elég lesz egy apró nyílás az elvárások szövedékén ahhoz, hogy megold a problémáidat. Talán egy kicsit fárasztónak érzed, ezt a feladatot, mégis, ha megoldod meglesz az a jó érzésed, hogy ismét bravúrt hajtottál végre.

Skorpió: Férfiügyekkel töltik a szerdát a Skorpió asszonyok. Már nem kell sokáig várnod arra, hogy megérkezzen az életedbe a szenvedélyes szerelem. Ha pedig már évek óta a Nagy Ő-vel élsz, akkor a szerelem megtartásához kapsz nélkülözhetetlen segítséget az Univerzumtól. Hiszen tudod, néha a szerelmet megtartani nehezebb, mint megszerezni.

Nyilas: Úgy érzed magad, mint egy reklámban. Minden szürke, minden rosszkedvű, egészen addig, amíg a csodaterméket el nem kezded használni. A csodatermék most sokféle lehet: kávéra és csokira nagy tételben lehet szükséged szerdán, de az egyéb édességek, és egy jóféle bor is felkerülhet a csodaszerek listájára. Próbálj mértéket tartani, különösen este!

Bak: Mindegy, hol vagy: egyedül otthon, vagy egy hatalmas iroda közepén. Mindegy, mit csinálsz: beszélsz, vagy csak bambulsz ki a fejedből. A szerda üzenete egyértelmű: ma azért érzed bizonytalannak, és idegennek magadat, mert nem figyelsz eléggé az önvalódra. Kezdj el ma befelé figyelni, hallgasd meg a belső hangodat, és máris a helyükre kerülnek a dolgok!

Vízöntő: Indulj el! Hogy milyen irányban? Felfelé! Ezt természetesen képletesen értjük: indulj el a lelki felemelkedés, a tudatosság útján. A szerda épp ideális nap arra, hogy megkeresd a lelkedben lévő spirituális lépcsőt és lépegetni kezdj rajta a fény felé. Az első lépcső az önismeret, a második a segítségnyújtás lesz. Ne felejtsd el, angyalaid egész úton veled vannak!

Halak: Ma igazán hatékony segítőtársad, és megingathatatlan támaszod van: önmagad. Igen, igen, szerdán a leginkább önmagadra számíthatsz. Ne a külvilágban keresd az önmegerősítést, és ne másoktól várd a segítséget. Minden ott van benned, amire szükséged van, a kérdés csak az, mered-e használni ezt a tudást! Ha nagyon szeretnél, délután kérj tanácsot egy jó baráttól.

forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 322

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.