Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 6.

Kedves Kos! A mai napon nehézkesebben alakulhatnak pénzügyeid, feladataid körüli teendőid. Sajnos a nehézségekkel nehezen veszed fel a harcod, hiszen energiakészleted fogytán van. Emiatt kicsit elkeseredettnek érezheted magad és hangulatod sem lesz éppen fényes. Próbáld megőrizni nyugalmadat, és ne aggódj, mert ez az időszak nem tart sokáig.

Kedves Bika! Szellemileg kirobbanó formában vagy. Új lendületet kaptál, és csak úgy szárnyal kreativitásod, alkotásvágyad mérhetetlen. Használd ki ezt a termékeny időszakot és hagyd, hogy a fantáziád irányítson. Most különösen jó teljesítményre vagy képes, munkatársaid és feletteseid legnagyobb örömére.

Kedves Ikrek! Kicsit kevésbé vagy romantikus hangulatban. Személyiséged most sokkal inkább koncentrál a racionalitásokra, mint az érzelmekre, ez okozhat némi zavart szerelmi kapcsolatodban. Ha még egyedülálló vagy, könnyen lehet, hogy épp most bukkan fel egy új lehetőség, amit figyelmen kívül hagysz.

Kedves Rák! Vigyázz, mert ezekben a napokban a szokásosnál félrevezethetőbb, megfontolatlanabb lehetsz. Ezt könnyen kihasználhatja egy rég nem látott ismerős, vagy egy olyan barátod, akivel szemben talán már korábban is voltak fenntartásaid. Bár kedvességeddel és szerénységeddel lehengerlő társaság vagy, mégis úgy tűnhet, most bármire rá lehet venni téged.

Kedves Oroszlán! Munkahelyeden, vagy saját vállalkozásodban nagy sikereket érhetsz el ezekben a napokban. Ügyfeleid, tárgyalópartnereid komolyan vesznek téged, s jó lehetőséget látnak a veled való együttműködésben. A feléd irányuló bizalom remek alkalmakat teremthet új üzleti lépésekre.

Kedves Szűz! Picit le kéne lassítanod. Talán túlzásba viszed a testmozgást, vagy a munkáddal töltött idő mértéke válik túlfeszítetté. Ez hosszabb távon káros hatással lehet egészségedre. Jobban tennéd, ha megállnál egy pillanatra és lazítanál egy kicsit. Talán túl sokat vársz el környezetedtől is, emiatt előfordulhatnak feszültségek kapcsolataidban.

Kedves Mérleg! Jelenleg a párválasztással kapcsolatos gondolatok kötik le figyelmedet leginkább. Ha már van társad, megtörténhet, hogy újraértékeled kapcsolatodat, és vagy megszilárdul köztetek a kapocs, vagy örökre megszakadhat. Ha még egyedülálló vagy, átalakulhat az eddig alkotott kép a számodra ideális párról.

Kedves Skorpió! Teljesen elvarázsol most a jövőbe vetett hited. Minden erődet latba veted, hogy megvalósíts egy óriási álmot, és ezzel megalapozd a megélhetésedet. Ha most nem veszíted el a kitartásodat és megőrzöd egészségedet, ami megtartja a lendületet, sok sikerre számíthatsz a későbbiekben.

Kedves Nyilas! Nagy hatást gyakorolsz most az ellenkező nemre. Olyan vonzalmat ébresztesz másokban, ami eddig fel sem merülhetett volna bennük. Mágnesként vonzod magadhoz mások társaságát, és kellemes személyiségeddel nagy baráti társaságot alakíthatsz ki. Szükséged is van most erre, mert barátaid között érzed magad igazán elemedben.

Kedves Bak! Egyszerűen képtelen vagy most arra, hogy megállj. Folyamatos tettvágyaddal, vibrálásoddal felbolygatod a körülötted élők nyugalmát, és ezzel együtt a sajátodat is. Nem tesz boldoggá más, csak ha folyamatosan hasznosnak érezheted magad és elképzelhető, hogy emiatt még családodat is elhanyagolod kissé.

Kedves Vízöntő! Nagyon vigyázz arra, hogy a mai napon legyél maximálisan becsületes és őszinte. Ha megpróbálsz szépíteni a dolgokon, ha füllenteni próbálsz, sajnos szinte teljesen biztos, hogy nagyon rosszul fog elsülni és végül ezzel okozol majd magadnak egy óriási problémát.

Kedves Halak! Remekül érzed magad bőrödben, és sokkal nagyobb kedvvel fogsz hozzá a napi rutinfeladatokhoz is, mint általában. Nagy gondot fordítasz a megjelenésedre, és különösen szereted, ha a körülötted állók is ápoltak, ruházatuk összhangban van. A finomság és a szépség nagyon fontos számodra.

Forrás: np

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.