Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Napi horoszkóp – Szeptember 7.

Központ szeptember 7, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 7.

 

Kos: Most nagyon oda kellene figyelned arra, hogy valóban olyan fontosak-e az elveid, mint gondolod. Előfordulhat, hogy olyan ellenségeket szerzel önfejűségeddel, akik talán komolyan akarhatnak, és talán tudnának is ártani neked.

Bika: Nem is sejted, mennyi képesség, tehetség rejlik benned. Hajlamos vagy kishitűségre és túlzott szerénységre, ám ezekben a napokban te magad is nagyon meg fogsz lepődni, hogy milyen kreatív vagy. Képességeidnek ma különösen nagy hasznát veheted!

Ikrek: Valahogy furcsán viszonyulsz a beszélgetésekhez. Vérre menő küzdelmet alakítasz ki egy egyszerű érvelésből, és ezzel jelentős vitákat generálhatsz. Lényegtelennek tűnő dolgok lesznek nagyon fontosak a számodra, majd percek múltán már nem is érdekelnek annyira.

Rák: Ma sokat profitálhatsz ismeretségi körödből. Jó képességű és számodra hasznos tevékenységet folytató barátok, vagy családtagok, ma sokat segíthetnek neked, és ez kis szívesség hosszútávon, duplán megtérülhet.

Oroszlán: Nem leszel éppen könnyű ez az időszak a számodra. Komoly feladatok, és döntéshelyzetek elé állíthat az élet. Ám ügyesen veszed az akadályokat, és a szerencse is neked dolgozik. Egy munkatársad tovább nehezítheti a kihívásokat, de te ezzel is megbirkózol.

Szűz: Nem vagy éppenséggel „beszámítható” állapotban. Könnyen kijössz a sodrodból, már egy apróság hatására is. Képtelen vagy lehiggadni, mert folytonos feszültség van benned, ezért bárki könnyen megsérthet, vagy vitába keveredhet veled.

Mérleg: Eljött annak az ideje, hogy ésszerűen gondold át kapcsolataidat és élethelyzetedet. Rá fogsz jönni, hogy minden relatív és most már egész más szemmel tekintesz a korábbi szituációkra. Amik azelőtt nagyon fontosak voltak, mára csak halvány emlékek maradnak.

Skorpió: Ma olyan helyzetbe kerülhetsz, melyben számot kell vetned lelkiismereteddel. Olyan döntés előtt állsz, ami megkérdőjelezheti becsületességed. Nagyon fontos számodra a hatalom, ezért előfordulhat, hogy rosszul döntesz. Túl heves lehetsz, ezért ma különösen vigyázz a testi épségedre!

Nyilas: Ha képes vagy kellően alkalmazkodni a felmerülő nehézségekhez, próbatételekhez, komoly előrejutási lehetőség elé kerülhetsz. Kitűnő alkalom lehet ez arra is, hogy bizonyítani tudd képességeidet.

Bak: Ebben az időszakban jelentősen befolyásolhatod a jövődet. Helyes döntéseiddel, hozzáállásoddal és szorgalmaddal most olyan alapokat teremthetsz, amelyre szilárdan lehet építkezni. Ne hagyd figyelmen kívül, hogy ez nem csak a karrieredre vonatkozik.

Vízöntő: Életed reneszánszát éled most. Újult erővel, felfrissült lélekkel és szellemi erővel rendelkezel. Bármihez is fogsz a napokban, remekül haladhatsz vele, sőt! Most minden új kihívást, örömmel fogadsz. Elérkezet az idő számodra, hogy a régóta dédelgetett vágyaidat megvalósítsd.

Halak: Hiába gondolod, hogy neked nem kell feltétlenül beavatkoznod a dolgok menetébe. Nagyon is sokat számíthat most a te véleményed és az, hogy jelenlegi problémáidat miként tudod feldolgozni. Ne feledd, hogy te is része vagy a társadalomnak.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 330

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.