Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Napi horoszkóp – Szeptember 8.

Központ szeptember 8, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 8.

 

 

Kos: Olyan hangulatba kerülsz, hogy szinte kenyérre lehet most kenni téged. Mindent könnyedén veszel, és nem aggódsz a problémákon, hanem gyorsan megoldod őket. Ennek ellenére azonban előfordulhat, hogy könnyen dühbe gurulsz, mert kissé szélsőségesek a megnyilvánulásaid.

Bika: Az átlagosnál kicsit fáradtabb vagy és különösen igényled most a pihenést. Nem csoda, hisz egész héten nagyon hajtottad magad. Ügyesen teljesítettél, ezért most valóban rád fér egy kis kikapcsolódás. Legjobb, ha barátaiddal, szeretteiddel töltöd a hétvégét és kimozdulsz a megszokott környezetedből.

Ikrek: Határozott, célorientált és rendkívül fáradhatatlannak érezheted magad. Gyorsan és precízen látod el feladataidat, munkakedved irigylésre méltó. Otthon is szívesen teszel rendet magad körül, így élvezheted majd munkád gyümölcsét.

Rák: Ez a nap nem a racionalitás szellemében telik. Történhetnek veled különös véletlenek, vagy eszedbe juthatnak furcsa, vagy rég nem tapasztalt érzések. Mások problémáival könnyebben tudsz azonosulni és hajlamos vagy jobban elmélyedni magadban.

Oroszlán: Ma minden sikerülhet! Hiszen minden képességed megvan ehhez. A szó szoros értelmében pörög az elméd, alig lehet leállítani téged. Vigyázz azonban, hogy túlzott lelkesedéseddel ne riassz el másokat, vagy ne tűnj érdektelennek.

Szűz: Érzelmeid épp változóban vannak, és jelenleg ez a leginkább önértékeléseden látszik meg. Szerencsére jelen pillanatban, felemelkedőben van az önbizalmad. Kiállsz magadért, és remekül tudod képviselni érdekeidet, ami nagy hasznodra válhat munkádban.

Mérleg: Kicsit unalmasnak érezheted ezeket a napokat. Látszólag mintha nem történne semmi. Hiányolod az emberek közelségét. Kissé ideges lehetsz, és nehezebben találod meg a hangot másokkal. Feszültséged akadályozhat tevékenységeidben.

Skorpió: Fokozottan ügyelj arra, hogy mikor mit eszel, és mennyi időt tartózkodsz a hűvösebb levegőn. Hajlamos lehetsz ugyanis megfázásra, gyomorbántalmakra. Ezt még az is elősegíti, hogy magánéletedben konfliktushelyzetekbe kerülhetsz.

Nyilas: Lendületet kapott az életed. Sikeresnek érezheted magad, hisz szinte minden szerencsésen alakul most életedben. Új üzleti vállalkozásod fellendülhet, a meglévők pedig, nyereségesebbé válhatnak. Anyagilag pozitív változásokra számíthatsz.

Bak: Bár rendkívül fáradtnak érzed magad és már semmi kedved folytatni a szélmalomharcot, végül mégis azt fogod tapasztalni, hogy megérte küzdeni. Nagyon nagy kitartásra lesz most szükséged, hogy átvészeld ezt az időszakot.

Vízöntő: Párkapcsolatod változatosabbá alakulhat ezekben a napokban. Ha még nincs partnered, könnyen lehet, hogy megismerkedsz valakivel, akivel akár tartós kapcsolatba is kezdhetsz. Alkalmas az idő, ismerkedésre, új barátságok kialakítására.

Halak: Nem igazán tudod, hogy mit is kéne tenned. Zavartnak, célját vesztettnek, és kissé bizonytalannak érezheted magad. Sokáig őrlődhetsz kétségek közt, ha nem dobod be magad azonnal, hanem fontolóra veszed a dolgokat.

 forrás: np

Share Button
Ennyien olvasták: 294

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.