Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Napi horoszkóp – Szeptember 9.

Központ szeptember 8, 2012 Kávé mellé

Napi horoszkóp – Szeptember 9.

 

 

Kos: Kétféle energia jelenik meg a napodban: a gondolati síkon keletkező, és az, ami a tettek mezején született. Egyszerre szeretnél bölcs tanácsadó lenni, akit hidegen hagynak a külvilág történései, és harcos amazonként a küzdőtérre ugrani, hogy azonnal megtedd, amit szükségesnek tartasz. Ezt a két energiát ki kell békítened magadban, ha nem akarod, hogy eredménytelen legyen a vasárnapod.

Bika: Ártatlanság Bika a neved! Sőt! lehet, hogy nem is annyira ártatlanságról van szó, mint amennyire naivitásról. Ma bárkinek bármit elhiszel, mindenféle kontroll vagy kétely nélkül, emiatt pedig könnyedén manipulálható vagy. Tudod, ha hallasz valamit, azt érdemes három egymástól független forrással is megerősíttetned!

Ikrek: Miért foglalkozol mások megoldatlan problémáival? Miért érzed azt, hogy neked kell segítened másokat? Nem azt mondom, hogy ez nem szép elhatározás, mert nagyon is szép! De előbb a saját boldogságoddal, a saját jóléteddel kellene foglalkoznod, és csak utána jöhetnek a többiek. Ahhoz, hogy valakinek megmutasd a boldogságba vezető utat, előbb neked is végig kell menned rajta.

Rák: Óvatosan bánsz a szavakkal vasárnap, mert úgy érzed, hogy egy aknamezőre küldtek, tűsarkú cipőben. Ha rálépsz egy aknára, akkor nem robbanás lesz a reakció, hanem üvöltés, veszekedés, vagy ami rosszabb: lelki terror. Ma nem vagy felvértezve ilyen támadások ellen, ezért a legjobb az lenne, ha kiküszöbölnél minden veszélyforrást, és lesétálnál a képzeletbeli aknamezőről!

Oroszlán: Egész nap attól félsz, hogy valaki elárul, vagy kinevet a hátad mögött. Ne fesd az ördögöt a falra, mert még megjelenik! Az egyetlen, aki ma elárulhat, vagy kinevethet, az te magad vagy. Hiszen csupa olyasmi miatt aggódsz, ami miatt te esetleg megbántanál másokat. Hidd el, ha ma nem ítélkezel mások fölött, akkor téged sem fognak kibeszélni a hátad mögött.

Szűz: Vasárnap irány a konyha! A csillagok szerint a főzés és a sütés az ami igazán kikapcsol ja a Szüzeket ma. Ne kövess recepteket, inkább fedezd fel a saját ízeidet. Bátran keverd a fűszereket egymással, és bátran játssz a textúrákkal is. Ma ihletet szakácsnő vagy, és ezt a környezeted is értékelni fogja.

Mérleg: Az egyensúlyodat keresed vasárnap. Azt a nyugvópontot, ahova visszatérhetsz a zaklatott hétköznapok után. Máskor olyan könnyen megvan ez az állapot, de ma nehezedre esik megtalálni ezt. A titok nyitja a megbocsátás. Van valaki a környezetedben, akivel szemben haragot tartogatsz. Ha ezt el tudod engedni, megtalálod a lelki békédet is.

Skorpió: A legszívesebben hétköznappá minősítenéd a vasárnapot, mert így legalább lelkiismeret furdalás nélkül dolgozhatnál ma is. Pedig jó lenne, ha a hétvégére a lehető legkevesebb munkát vinnéd át. Ez az időszak a pihenésről szól! Ha úgy érzed, nem is dolgozol ma, figyeld meg a gondolataidat! 

Nyilas: Betűfüggővé válnak a Nyilasok vasárnap. Ma falod a könyveket, kiolvasod a magazinokat, és még az internetes hírportálokat is átböngészed. Minden írásos szöveg kikapcsol és feltölt, ezért egész nap tarts a kezed ügyében valami olvasnivalót! A legjobb választás egy olyan kötet, ami nemcsak szórakoztató, de informatív is. Érdemes a pozitív gondolkodásról szóló könyvek közül válogatnod.

Bak: Vasárnap mindent túlmagyarázol, túlkombinálsz, és túlragozol, túlerőltetsz és túlzásba viszel. Pedig erre a napra is igaz, hogy a kevesebb néha több. Törekedj az egyszerűségre, a tisztaságra és az átláthatóságra. Intézd úgy, hogy minden kérdésre a legőszintébb választ adhasd, és minden ügyedet a legegyszerűbben intézhesd. Ha pedig valaki más akar túlbonyolítani valamit, állítsd le, mielőtt téged is elragad a bonyolítási kedv!

Vízöntő: Merj sokat várni a vasárnaptól! Merd elvárni a lehető legjobbat, és a legtöbbet! Ma az elvárásaid könnyedén megvalósulnak, ezért nem mindegy, hogy bátortalanul, vagy határozottan vágsz-e bele a mai programodba. Óvatoskodva nem lehet eredményt elérni, ezt vésd az eszedbe, és nyugodtan legyél egy kicsit szemtelenebb, mint a hétköznapokon.

Halak: Könnyedén lépsz be a saját álomvilágodba, ha azt tapasztalod, hogy a külvilág nem megfelelő az elvárásaidnak. Ez az álmodozás mások számára talán csak menekülésnek tűnik, a Halak azonban pontosan tudja, hogy ezzel teremti meg a jövőjét. Gondolj csak bele, hogy hány gyerekkori álmod valósult meg részben vagy egészben!

 forrás: nl

Share Button
Ennyien olvasták: 310

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.