Központ
2020. május 29. péntek, Magdolna

Nem tűnt fel neki, hogy babát vár, másnap megszült

Központ június 10, 2013 Kávé mellé

Nem tűnt fel neki, hogy babát vár, másnap megszült

Elviselhetetlen hátfájásra panaszkodott kétórás edzése után egy amerikai futónő, aki épp a félmaratoni táv teljesítésére készült. Kiderült, hogy fájdalmainak oka nem sérülés, hanem terhesség: az edzés másnapján, június 3-án újszülöttet tarthatott a karjában.

 

A 33 éves Trish Staine azt mondta, hogy a hétfői „meglepetés” szülésig fogalma sem volt arról, hogy terhes. A duluth-i nő állította, hogy nem hízott, és magzatmozgást sem érzett az előző hónapokban. Férje ráadásul meddővé tevő műtéten, vazektómián esett át. „Határozottan úgy gondoltam, elég gyerekünk van” – tréfált Staine. Férjével, Johnnal egy hétéves lányt és egy tizenegy éves fiút, valamint a férj előző kapcsolatából származó 17, 19 és 20 éves fiúkat nevelik.

Staine vasárnap két órán át edzett, hogy a június 22-ei, 21,1 kilométeres félmaratoni távra felkészüljön. „Este nagyon fájt a hátam, forró vízzel lezuhanyoztam, így megpróbáltam kibírni. Hétfő reggel még jobban fájt, a járástól csak súlyosbodott. Azt gondoltam, porckorong-sérv vagy izomhúzódás lehet, ezért el kellene mennem az ügyeletre” – idézte fel a történteket.

Mégsem ment, előbb végignézte férje kosárlabdameccsét, majd a lánya fellépését, csak azután hívta a férjét, hogy a fájdalom már elviselhetetlen, s a mentők segítségét kérték. A kórházi vizsgálaton férjével együtt meglepődtek, amikor az orvosok magzati szívhangot találtak. A nőt azonnal a szülőszobába szállították, ahol kislánynak adott életet. Az orvosok szerint a baba a várhatónál öt héttel korábban született, 2900 grammal és 48 centiméterrel. A gyermek Mira nevet kapta, melyet a miracle, azaz csoda szóból rövidítettek.

forrás: MTI

 

Share Button
Ennyien olvasták: 287

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.