Központ
2020. december 01. kedd, Elza

Orgazmus gombnyomásra: most már ez is lehetséges

Központ március 5, 2014 Kávé mellé

Orgazmus gombnyomásra: most már ez is lehetséges

Gombnyomással juthatnak az orgazmus állapotába a nők egy amerikai tudósok által készített géppel. Az orvosok az orgazmus-zavarok kezelésére fejlesztették ki a szerkezetet, ami valamivel kisebb, mint egy csomag cigaretta – írja a Daily Mail. 

 

A készülék olyan, mint egy implantátum, a kívánt hatás eléréséhez pedig be kell ültetni a nők testébe, ahol elektromos impulzusokat generálva juttatja el őket a csúcsra: elektródákat kapcsolnak a gerincvelő bizonyos idegeihez, amelyeket egy távirányítóval hoznak működésbe. 

Jim Pfaus, a montreali Concordia Egyetem neurobiológusának nyilatkozata szerint vannak nők, akiket megzavarhat egy nyirkos kéz vagy a szapora szívverés, így csak nehezen tudnak eljutni a csúcsra a szexuális izgalmi állapotban. Ezzel a szerkezettel segíthetnek ezen a helyzeten, vagyis azon, hogy a nők 10-15 százaléka soha nem él át orgazmust. 

A szerkezetet feltaláló Stuart Meloy szerint az ötlet véletlenül jutott eszébe, amikor elektródákat helyezett el egy nőn, és az elkezdett sikongatni. 

A szerkezetet egyelőre még tesztelik, de Stuart Meloy szerint, nincs okunk azt feltételezni, hogy nem lehet majd használni. A tesztelés valószínűleg még idén elkezdődik Minneapolisban. Az orvosok szerint, ha a nők hajlandóak elviselni a fájdalmat azért, hogy nagyobb legyen a mellük, akkor valószínűleg elviselnek egy műtétet azért, hogy orgazmust éljenek át.

Forrás: dailymail.co.uk

 

Share Button
Ennyien olvasták: 761

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.