Központ
2017. november 17. péntek, Gergő, Hortenzia
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Vasárnap
Eső valószínű

Schumacher akár normális életet is élhet

Központ október 7, 2014 Kávé mellé

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) elnöke, Jean Todt a múlt héten meglátogatta Michael Schumachert, akit jelenleg svájci otthonában kezelnek. A francia szakember elmondása szerint javult a hétszeres világbajnok állapota.

schum

“Az elmúlt hetekben, hónapokban javult az állapota, főleg a sérülés súlyosságát tekintve. Persze, még nehéz és hosszú út áll előtte, de remélhetőleg még tovább javul az állapota. A családja folyamatosan mellette áll. Most időre és nyugalomra van szüksége” – mndta a L’Equipe című francia sportmagazinnak Todt .

Schumacher tavaly decemberben szenvedett súlyos síbalesetet, melynek következtében hosszú hetekig kómában volt. Menedzsere, Sabine Kehm júniusban jelentette be, hogy a sport történetének legsikeresebb versenyzője felébredt és elhagyhatta a grenoble-i kórházat, ahol balesete óta ápolták. Rehabilitációját egy svájci klinikán kezdte, családja körében, távol a nyilvánosságtól.

Kehm szeptemberben azt is megerősítette, hogy Schumacher otthon folytatja rehabilitációját; a menedzser akkor ismét megkérte a sajtó képviselőit, tartsák tiszteletben a kilencvenegyszeres futamgyőztes magánéletét. Ennek megfelelően az elmúlt hetekben nem érkeztek friss hírek a német állapotáról, Jean Todt azonban megosztott néhány információt a nyilvánossággal.

Forrás: sport365.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 179

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.