szk
Kávé mellé

Szépségkirálynők ölik halomra gyermekeiket

szkSzépségkirálynők ölik halomra gyermekeiket

Egy volt szépségkirálynő Dél-Angliában szó szerint hagyta, hogy gyermeke belefulladjon a kádba. A 24 éves Danielle Reeves egy éves gyermekét három éves testvére felügyeletére bízta, míg ő lelépett drogozni és inni egy bárba.

 

Az egyik szomszéd hívta fel mobilján, hogy az egyik gyermek úgy üvölt, ahogy a torkán kifér, de ez nem különösebben hatotta meg az anyukát, megivott még egy pohárkával, aztán hazaindult. A házban csend honolt, csak a három éves gyermek sírdogált a hálószoba egyik sarkában. Testvére meghalt, magfulladt.

Caterham volt szépségkirálynője felhívta a rendőrséget, és közölte velük, hogy nagyobbik fia megfojtotta féltékenységből a kisebbiket. A nőt letartóztatták.

Nem ez az első olyan eset az utóbbi időben, amikor a szépségeknek elegük lesz gyermekeikből. Két héttel ezelőtt egy 30 éves volt szépségkirálynő kidobta a tizenötödik emeletről négy és hét éves porontyát. A szörnyű gyilkosság Moszkvában történt.

Galina Riabkova két fiától szabadult meg ilyen brutális módon. A gyermekek súlyos sérüléseikbe haltak bele. A nyomozás során a volt szépségkirálynő azt vallotta, hogy nem bírta elviselni gyermekeit, így elhatározta, megszabadul tőlük.

manna.ro/click

Share Button

Hozzászólások

hozzászólás

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.