Központ
2017. december 18. hétfő, Auguszta
Havazás
Hétfő
Havazás
Jórészt felhős
Holnap
Jórészt felhős
Jórészt felhős
Szerda
Jórészt felhős

Szépségkirálynők ölik halomra gyermekeiket

Központ augusztus 1, 2012 Kávé mellé

szkSzépségkirálynők ölik halomra gyermekeiket

Egy volt szépségkirálynő Dél-Angliában szó szerint hagyta, hogy gyermeke belefulladjon a kádba. A 24 éves Danielle Reeves egy éves gyermekét három éves testvére felügyeletére bízta, míg ő lelépett drogozni és inni egy bárba.

 

Az egyik szomszéd hívta fel mobilján, hogy az egyik gyermek úgy üvölt, ahogy a torkán kifér, de ez nem különösebben hatotta meg az anyukát, megivott még egy pohárkával, aztán hazaindult. A házban csend honolt, csak a három éves gyermek sírdogált a hálószoba egyik sarkában. Testvére meghalt, magfulladt.

Caterham volt szépségkirálynője felhívta a rendőrséget, és közölte velük, hogy nagyobbik fia megfojtotta féltékenységből a kisebbiket. A nőt letartóztatták.

Nem ez az első olyan eset az utóbbi időben, amikor a szépségeknek elegük lesz gyermekeikből. Két héttel ezelőtt egy 30 éves volt szépségkirálynő kidobta a tizenötödik emeletről négy és hét éves porontyát. A szörnyű gyilkosság Moszkvában történt.

Galina Riabkova két fiától szabadult meg ilyen brutális módon. A gyermekek súlyos sérüléseikbe haltak bele. A nyomozás során a volt szépségkirálynő azt vallotta, hogy nem bírta elviselni gyermekeit, így elhatározta, megszabadul tőlük.

manna.ro/click

Share Button
Ennyien olvasták: 147

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.