Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Szexpartnere ölte meg Király Tamást

Központ április 9, 2013 Kávé mellé

Szexpartnere ölte meg Király Tamást

Minden jel arra utal, hogy szexpartnere okozhatta Király Tamás (†60) halálát. A divatszakma „törvényen kívüli” mesterének holttestét vasárnapra virradóra találták meg VIII. kerületi lakásában, rejtélyes gyilkosa a jelek szerint bejáratos volt Királyhoz.

 

Ugyan a szakértői vizsgálatok eredménye még nincs meg, információink szerint egy szexjáték ért halálos véget. A férfi halála előtt egyértelműen szexuális kapcsolatot létesített valakivel, erre utal többek között a testhelyzet, amelyben megtalálták a divattervezőt.

Királyt azzal a selyemsállal a nyakában találták meg, amely a fulladását okozta.

A közvetlen szomszédok szerint a kreátor gyakran szervezett nagyszabású összejöveteleket a lakásban, amelyek meglehetősen zajosak voltak. Vendégkörébe művészek, modellek tartoztak, a bulikban mindig emelkedett volt a hangulat.

– Az életmódja lett a végzete. Semmilyen szélsőségtől nem riadt vissza, és ezt sosem rejtette véka alá – ecsetelte Király Tamás egyik szomszédja.

Az ügyben a rendőrség már több tucat embert hallgatott meg, modelleket és olyanokat, akik szoros kapcsolatban álltak a tervezővel. Fiát is megkeresték, aki egy évvel ezelőtt költözött Király Tamás józsefvárosi otthonába, azonban apa és gyermeke hamar egymásnak feszültek.

– A fiatalember képtelen volt elviselni apja életformáját. Folyamatosan szembesült azzal, mi folyik abban a lakásban, nem csodálom, hogy elege lett. Végül Tamás kitette a szűrét – tette még hozzá a szomszéd, aki szerint a divattervező fia vasárnap éjjel felkereste a gyilkosság helyszínét, és a helyszin elés után rendőri engedéllyel egy bőrönddel távozott onnan.

Többek szerint a divattervezőnek számtalan tartozása volt. Egyik-másik hitelezője a közelmúltban elvesztette türelmét. Volt köztük olyan, aki egy hétig feküdt Király küszöbe előtt, hogy megvárja, amíg a férfi haza nem ér. Egy másik az ajtót rugdosta és a virágokat borogatta fel.

A rejtélyes gyilkos kiléte lapzártáig ismeretlen volt a rendőrség előtt. Király hajnalban egyedül hagyta el azt a galériát, ahol egy vacsorán vett részt, majd gyalog távozott. Utoljára egyik legkedvesebb modellje, Vince látta.

– A lakás alig egy kilométerre van a galériától. Még kikísértem az utcára. Nem hittem, hogy soha nem látom viszont – mondta a fiatalember.

Király Tamást vasárnap hajnalban egy ismerőse találta holtan a lakásában. Kiderült, hogy a népszerű divattervező halálát közvetlenül az okozta, hogy megfojtották.

forrás: Blikk-információ

 

Share Button
Ennyien olvasták: 320

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.