Központ
2020. november 24. kedd, Emma

Szörnyet találtak a folyóban – itt a fotója!

Központ március 6, 2013 Kávé mellé

Szörnyet találtak a folyóban – itt a fotója!

Rejtélyes fotó bukkant fel a Reddit.com oldalán, azóta pedig mindenki azt találgatja, vajon mi lehet ez az állat.

 

Az oldalon feltűnt állatot, amelyet állítólag nem is olyan régen, vagy talán az elmúlt héten fogtak ki, valójában két évvel ezelőtt posztolták először a Facebookon, egészen pontosan Doug Cutler. Egyik barátja gondolta úgy, hogy újra megfuttatja az állatot és feltöltötte a Reddit.com-ra.  Az állatot New Jersey mellett vették ki a Raritan nevű folyóból.


A fotót azóta több mint egymillióan nézték meg. De mi lehet ez? Az Outdoor Magazin szerint a képen látható állat valamiféle tengeri ingola

Az ingolák a gerincesek altörzsének egyik ősi osztálya. A korábbi rendszertanokban a körszájúakhoz sorolták őket. Parazita és nem parazita életmódú fajaik is vannak – olvasható a róluk szóló Wikipedia cikkben.

Egyelőre azonban a szakértők sem merik teljes bizonyossággal kimondani, hogy a fotón egy ingola-féle látható, vagy annál sokkal félelmetesebb és hátborzongatóbb. A New York Daily News című lapnak adott nyilatkozatában az egyik szakértő kiemelte, hogy egyedül a méret alapján jelenthető ki, hogy az állat egy tengeri ingola lehet, mivel nem látható tisztán a kopoltyú, amiből további következtetéseket lehetne levonni.

Forrás: NY Daily News

Share Button
Ennyien olvasták: 402

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.