Központ
2020. augusztus 08. szombat, László

Újabb fellépők a Könyvvásáron

Központ október 26, 2012 Kávé mellé

Újabb fellépők a Könyvvásáron

Az Alma Együttes, a Kávészünet és Mácsai Pál mellett további előadókkal bővült a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár programkínálata.

 

A leginkább „veszélyes utazó-újságíróként” számon tartott Vujity Tvrtko neve sokak számára ismerősen csenghet, hiszen nem csak ismert médiaszemélyiségként, de számos érdemes cikk, tanulmány és könyv szerzőjeként is emlegethetjük. A világjárta riporter most Marosvásárhelyre is ellátogat, ahol a 18. Nemzetközi Könyvvásár keretén belül tart előadást élményeiről, tapasztalatairól. Vujity Tvrtko előadását november 15-én, este 19.00 órától az Ariel Színház új épületében hallgathatják meg az érdeklődők.

A színházi paletta is színesebbé válik! Ugyancsak izgalmasnak ígérkező produkciónak lehetnek tanúi azok, akik ellátogatnak Gáspárik Attila felolvasó-színházi előadására. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színház vezérigazgatója Kenéz Ferenc Lilike medika leveleiből című szövegét tolmácsolja az érdeklődőknek.

Startolt a jegyeladás

Mától, október 26-tól lehet jegyet váltani a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár fellépőinek produkcióira. A Marosvásárhelyi Nemzeti Színházzal kötött partnerségnek köszönhetően, az érdeklődők nem csak személyesen, de interneten keresztül is megvásárolhatják jegyeiket az Alma Együttes és a Kávészünet koncertjeire, illetve a Mácsai Pál Azt meséld el, Pista! című egyéni műsorára.

A Nemzeti Színházház előadásaihoz hasonlóan, a Könyvvásár produkcióira is a marosvásárhelyi Kultúrpalota jegypénztáránál lehet jegyet vásárolni. Az iroda keddtől péntekig, déli 12.00 és délután 17.30 között tart nyitva, helyfoglalás esetén a 0265 261 420-as, illetve a 0372 758 230-as telefonszámokon lehet jelentkezni. Az internetes jegyvásárlás is a Nemzeti Színház online jegyértékesítő rendszerének segítségével történik. Az érdeklődők a www.biletmaster.ro oldalon, a Tompa Miklós Társulat előadási között találják meg a Könyvvásár fellépőit.

Ezekhez hasonló módon válthatnak jegyet a Tompa Miklós Társulat két előadására, a Kincses Elemér által rendezett Megtorlás című Caragiale darabra, illetve a Kövesdy István által rendezett, Örkény egypercesekből összeállított Változatok című felolvasó-színházi előadásra is. Mindkét előadás a 18. Marosvásárhelyi Nemzetközi Könyvvásár rendezvényeinek része, jegyáraiban azonban nem változtak az eddig megszokottól: a felnőttek 18 lejért, a diákok, egyetemisták és nyugdíjasok 10 lejért vásárolhatnak jegyet a két előadásra.

Az Alma Együttes csütörtöki koncertjére (nov. 15.) is ezekben az árakban válthatnak jegyet: a felnőtt jegy 18 lej, a diák, egyetemista és nyugdíjas jegy 10 lej. A pénteken (nov. 16.) fellépő Kávészünet koncertjére egységesen 10 lej értékben lehet jegyet vásárolni, illetve Mácsai Pál szombati (nov. 17.) Azt meséld el, Pista! című egyéni műsorát a Nemzeti Színház bemutató jegyárainak megfelelő összeggel nézhetik meg az érdeklődők (1. árkategória: 25 lej, 2. árkategória: 20 lej, 3. árkategória: 18 lej – részletek a nemzetiszinhaz.ro/jegyek oldalon).

(közlemény)

 

Share Button
Ennyien olvasták: 391

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.