Központ
2020. június 02. kedd, Anita, Kármen

Vámpírt vadászni utazott volna Romániába egy dél-afrikai férfi

Központ július 15, 2013 Kávé mellé

Vámpírt vadászni utazott volna Romániába egy dél-afrikai férfi

Egy dél-afrikai férfi azért szeretett volna Romániába jönni, hogy vámpírokra vadászon, és ebből tartsa el magát. Legalábbis ezzel indokolta vízumkérését – írja a Daily Star összeállításában, amelyben az elmúlt tizenkét hónap legbizarrabb vízumkérelmeit gyűjtötték össze, a globalvisas.com online vízumigénylési felülethez benyújtott kérésekből. 

 

„Az egyik indoklás meglepőbb, mint a másik. Különösen azok meghökkentők, amelyek illegális tevékenységekre vonatkoznak. Azt tanácsolnánk valamennyi vízumkérvényezőnek, hogy mielőtt arra szánja magát, hogy vízumkérelmét beadja, vessen legalább egy pillantást az illető állam törvényeire” – nyilatkozta az esetekkel kapcsolatban Liam Clifford, a globalvisas.com munkatársa. 

A tízes toplista szerint egyébként a vámpírvadász kérés volt az elmúlt egy évben a legfurább. A második legbizarrabb kérése az összeállítás szerint egy brazil állampolgárnak volt, aki azért szeretett volna Nagy-Britanniába utazni, hogy Norwich utcáin flamencózzon. A harmadik legmeglepőbb pedig annak az orosz nőnek a vízumkérése volt, aki azért akart Hollandiába menni, hogy prostituált legyen. 

További bizarr kérések között szerepelt egy olyan nőnek az esete, aki zombi szezonmunkás akart lenni Nagy Britanniában, mivel vakációja során már egy állásinterjún alkalmazták erre. De volt olyan is, aki az Egyesült Államokból Franciaországba készült, hogy ott lábmodell legyen, állítása szerint ugyanis ott nagyobb a kereslet a munkája iránt.

Forrás: gandul

 

Share Button
Ennyien olvasták: 302

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.