Központ
2020. december 05. szombat, Vilma

Vetkőzve züllenek az egyik kórház dolgozói

Központ április 16, 2013 Kávé mellé

Vetkőzve züllenek az egyik kórház dolgozói

Alsóneműre vetkőzve ünnepeltek meg egy születésnapot a focșani-i katonai kórház alkalmazottai, néhány méterre a kórtermektől.

 

Egy születésnap torkollott teljes züllésbe a kórházban. Miután alaposan fogyasztottak az ünnepi alkoholból, az alkalmazottak nemcsak gátlásaiktól, de ruháiktól is megszabadultak. A Lyla nevű, 30. életévét ünneplő nő állt az érdeklődés középpontjában: a HR osztály dolgozója rövid, szűk szoknyában tüzelte fel kollégáit.

Lyla buja mozdulatokkal lejtett sztriptízt az irodában. A képeken az is látszik, amint egyik munkatársa melltartóra vetkőzteti a nőt. A két feltüzelt hölgy ezután valósággal rátapadt kollégáira: a kórház parancsnoka, Constantin Adochiței ezredes és sebész, a könyvelési osztály vezetője, Viorel Dănilă és az intézmény szóvivője, Sorin Ivan voltak a fő célpontok.

A szemérmetlen képeket a buli egyik résztevője készítette, majd adta át később a sajtónak. A fotókon látszik, amint Adochiței egy nyakkendőt ad szőke kolleganőjének, amit az fel is tesz. A nyakkendőn a következő szöveg látható: „Isten óvjon a szőkéktől, de tegyen egy kivételt: sújtson le ránk Lylával! Igények nélkül, maximális szándékkal.”

A kórház parancsnoka nem volt hajlandó az ügyben a sajtónak nyilatkozni, cserébe magyarázkodhat feletteseinek a Honvédelmi Minisztériumnál. Mircea Dușa miniszter ellenőrző testületet küldött az ügy kapcsán a focșani-i kórházba.

„Nem értek egyet azzal, hogy egy orvosi intézményben ilyennek szabad megtörténnie. Senki sem ellenzi a szórakozást, a bulikat, de ennek nem egy katonai kórházban van a helye. Felvettem a kapcsolatot az Orvosi Igazgatóság vezetőjével, és megtesszük a szükséges lépéseket” – nyilatkozta a védelmi miniszter, közvetlenül az után, hogy meglátta a botrányos képeket a sajtóban.

Forrás: manna.ro/click.ro

 

Share Button
Ennyien olvasták: 383

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.