Központ
2020. július 14. kedd, Örs, Stella

Vetkőzve züllenek az egyik kórház dolgozói

Központ április 16, 2013 Kávé mellé

Vetkőzve züllenek az egyik kórház dolgozói

Alsóneműre vetkőzve ünnepeltek meg egy születésnapot a focșani-i katonai kórház alkalmazottai, néhány méterre a kórtermektől.

 

Egy születésnap torkollott teljes züllésbe a kórházban. Miután alaposan fogyasztottak az ünnepi alkoholból, az alkalmazottak nemcsak gátlásaiktól, de ruháiktól is megszabadultak. A Lyla nevű, 30. életévét ünneplő nő állt az érdeklődés középpontjában: a HR osztály dolgozója rövid, szűk szoknyában tüzelte fel kollégáit.

Lyla buja mozdulatokkal lejtett sztriptízt az irodában. A képeken az is látszik, amint egyik munkatársa melltartóra vetkőzteti a nőt. A két feltüzelt hölgy ezután valósággal rátapadt kollégáira: a kórház parancsnoka, Constantin Adochiței ezredes és sebész, a könyvelési osztály vezetője, Viorel Dănilă és az intézmény szóvivője, Sorin Ivan voltak a fő célpontok.

A szemérmetlen képeket a buli egyik résztevője készítette, majd adta át később a sajtónak. A fotókon látszik, amint Adochiței egy nyakkendőt ad szőke kolleganőjének, amit az fel is tesz. A nyakkendőn a következő szöveg látható: „Isten óvjon a szőkéktől, de tegyen egy kivételt: sújtson le ránk Lylával! Igények nélkül, maximális szándékkal.”

A kórház parancsnoka nem volt hajlandó az ügyben a sajtónak nyilatkozni, cserébe magyarázkodhat feletteseinek a Honvédelmi Minisztériumnál. Mircea Dușa miniszter ellenőrző testületet küldött az ügy kapcsán a focșani-i kórházba.

„Nem értek egyet azzal, hogy egy orvosi intézményben ilyennek szabad megtörténnie. Senki sem ellenzi a szórakozást, a bulikat, de ennek nem egy katonai kórházban van a helye. Felvettem a kapcsolatot az Orvosi Igazgatóság vezetőjével, és megtesszük a szükséges lépéseket” – nyilatkozta a védelmi miniszter, közvetlenül az után, hogy meglátta a botrányos képeket a sajtóban.

Forrás: manna.ro/click.ro

 

Share Button
Ennyien olvasták: 348

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.