Központ
2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina
Helyenként felhős
Ma
Helyenként felhős
Borús
Holnap
Borús
Helyenként felhős
Szombat
Helyenként felhős

Victor Ponta dubaji számlája

Központ november 26, 2014 Kávé mellé

Egy Dubajban élő román tette közzé azt a közel 12 ezer lejes számlát, amelyet Victor Ponta és barátja, Sebastian Ghiţă képviselő és üzletember számára állítottak ki szombaton hajnalban a Cavalli Clubban.

armandgold
A kormányfő az elnökválasztás második fordulóján elszenvedett vereségre hivatkozva vett ki szabadságot, de kiderült, hogy nem a családjával pihen, hanem az Egyesült Arab Emírségekbe utazott, hogy megtekintse a Forma–1-es idényzáró versenyt. Péntek este utolérte a „román diaszpóra átka”, felfedezték őket egy drága mulatóban, később pedig számlájukat is megszerezték.

Eszerint hat Coca-colát, egy palack Vitel vizet, négy pohár szénsavas vizet, egy 21 éves Chivas whiskyt, két Jagermeistert és egy Armand Gold pezsgőt fogyasztott asztaltársaságuk, és összesen 12 246 dirhamot fizettek, amiből 7900-be került a pezsgő. A repülőjegy, szálloda és a versenyre való belépő mindennek többszöröse.
A klubbeli számlát megszerző Amon Mircea Facebook-oldalán igen éles szavakkal bírálta „Ponta elvtársat”, és azt is közölte, hogy voltak még olyan román állampolgárok, akik felismerték, és keresetlen szavakkal hozták tudtára, hogy mit gondolnak róla.

forrás: Központ, Háromszék, maszol.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 247

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.