Központ
2020. november 28. szombat, Stefánia

Victor Ponta dubaji számlája

Központ november 26, 2014 Kávé mellé

Egy Dubajban élő román tette közzé azt a közel 12 ezer lejes számlát, amelyet Victor Ponta és barátja, Sebastian Ghiţă képviselő és üzletember számára állítottak ki szombaton hajnalban a Cavalli Clubban.

armandgold
A kormányfő az elnökválasztás második fordulóján elszenvedett vereségre hivatkozva vett ki szabadságot, de kiderült, hogy nem a családjával pihen, hanem az Egyesült Arab Emírségekbe utazott, hogy megtekintse a Forma–1-es idényzáró versenyt. Péntek este utolérte a „román diaszpóra átka”, felfedezték őket egy drága mulatóban, később pedig számlájukat is megszerezték.

Eszerint hat Coca-colát, egy palack Vitel vizet, négy pohár szénsavas vizet, egy 21 éves Chivas whiskyt, két Jagermeistert és egy Armand Gold pezsgőt fogyasztott asztaltársaságuk, és összesen 12 246 dirhamot fizettek, amiből 7900-be került a pezsgő. A repülőjegy, szálloda és a versenyre való belépő mindennek többszöröse.
A klubbeli számlát megszerző Amon Mircea Facebook-oldalán igen éles szavakkal bírálta „Ponta elvtársat”, és azt is közölte, hogy voltak még olyan román állampolgárok, akik felismerték, és keresetlen szavakkal hozták tudtára, hogy mit gondolnak róla.

forrás: Központ, Háromszék, maszol.ro

Share Button
Ennyien olvasták: 495

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.