Központ
2020. július 05. vasárnap, Emese, Sarolta

Visszatér a Playboy a meztelenkedéshez

Központ február 14, 2017 Kávé mellé

Cooper Hefner, a Playboy ügyvezető igazgatója, és Hugh Hefner fia Twitteren jelentette be, hogy visszatérnek a pucér modellek az újságba, és mellette egy kampányt is indítanak Naked Is Normal, vagyis a meztelenség normális címmel.

A Playboy ezzel szeretne visszatérni a korábbi identitásához, de emellett más változások is jönnek. Visszatér a Party Jokes szekció, lesz véleményrovat és eltüntetik a címlapról azt a szlogent, hogy szórakozás férfiaknak (Entertainment for Men).

Cooper Hefner hozzátette, hogy a Playboy mindig is egy életmód termék lesz, ami a férfiak ízlésére fókuszál, de ahogy a nemi szerepek fejlődnek a társadalmunkban, úgy igyekszik majd az újság is.

A pucér nők nélküli Playboy enyhén szólva nem volt siker, és Cooper Hefner már a kezdetektől ellenezte a lépést, hogy aztán ügyvezető igazgatónak válasszák tavaly október végére. Azt egyébként elismerte, hogy a meztelenség megjelenése a magazinban valóban ódivatú volt már, de hiba volt teljes egészében eltérni az eredeti koncepciótól.

forrás: index.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 526

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.