Központ
2020. december 06. vasárnap, Miklós

Zsarnoknak tartották Mick Jagger barátnőjét a Rolling Stones tagjai

Központ március 25, 2014 Kávé mellé

Zsarnoknak tartották Mick Jagger barátnőjét a Rolling Stones tagjai

Egyre több információ lát napvilágot Mick Jagger öngyilkosságot elkövető barátnője, L’Wren Scott halálának előzményeiről. Nem véletlen döntés, hogy a nő nem tartott a Rolling Stones-szal ausztráliai koncertturnéjára – idézte a brit lapokat a hirado.hu.

     

 

Az együttesnek ugyanis elege lett az állandóan parancsolgató, zsarnokoskodó hajlamú Scottból. Egymás között jó ideje csak Yokónak hívták L’Wrent, amiről persze a divattervezőnő már régebben értesült. (Yoko Ono volt az, akit a Beatles 1970-es feloszlásáért tesznek felelőssé a rajongók.)

A bandatagok egyre nehezebben viselték el Jagger barátnőjének zsarnokoskodó stílusát, előző turnéjukon Malajziában kerek perec kijelentették, nem hajlandók a Scott által tervezett színpadi ruhákban fellépni. Ettől kezdve Scott csak Jagger ruhatárát alakítgatta. De tény, hogy mindig elkísérte a fiúkat a koncertekre – kivéve a mostanit.

Állítólag amikor Jagger tudtára adta otthon, nagyon nem szeretnék, ha velük utazna Ausztráliába, hatalmas veszekedés tört ki. Scott nemcsak a bandatagokkal, hanem Jagger gyermekeivel sem volt valami jó viszonyban. Lányai és fia szerint a barátnő túlságosan is rátelepedett régen még vicces és jókedvű apjukra, aki L’Wren hatására nagyon megváltozott az utóbbi évtizedben.

Forrás: hirado.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 339

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.