Központ
2020. november 29. vasárnap, Taksony

A FCM védelmét kell erősíteni

Központ február 28, 2013 Sport

A FCM védelmét kell erősíteni

FCM

A 2. ligás FCM labdarúgói egy hete jöttek haza a törökországi Antalyából, ahol két hetes edzőtáborozáson vettek részt, s ahol az öt felkészítő mérkőzésből mindössze egyet sikerült megnyerniük, egy alkalommal vesztesként hagyták el a játékteret, és három mérkőzésen döntetlenre játsztak ellenfeleikkel. Az első mérkőzésen 1-1 arányú döntetlent értek el a fehérorosz Belshina Bobruisk együttesével szemben, majd 4–3-ra legyőzték a dán másodosztályban játszó Hobro IK csapatát.

A harmadik találkozón 2-2 arányú döntetlenre játszottak a szerb 2. ligás FK Mladenovac csapata ellen, majd minimális, 1-0 arányú vereséget szenvedtek az 1. osztályos kazah FC Taraztól.

Az utolsó formaellenőrzőn gólnélküli döntetlent értek el a szerb másodosztályos FK Teleoptik Zemun együttesével szemben.

Az öt mérkőzésen 7-7-es volt a gólarány, míg a csapat gólkirálya, a Polit és a Steauát is megjárt Stelian Stancu hátvéd volt három góllal (amelyeket egy mérkőzésen, a Hobro IK ellen érte el), őt követte a két találatos Cristian Cristea.

Aurel Babuţan, a FCM vezérigazgatója a sajtónak elmondta, hogy hasznos edzőtáborban volt részük, de negatív tényezőként könyvelte el, hogy a csapat védelme gyenge teljesítményt nyújtott. Ugyanakkor reméli, hogy a március 9-én kezdődő tavaszi idényre kiküszöbölhetőek lesznek ezek a hibák, de az sem kizárt, hogy még egy középhátvédet igazoljanak.

A vezérigazgató azt is megjegyezte, hogy a híresztelések ellenére, marad az együttes vezetőedzője, Daniel Isăilă, akinek továbbra is bizalmat szavaznak, a célkitűzés továbbra is az 1. osztályba való feljutás.

Március 2-án utolsó felkészítő mérkőzését játssza a csapat, ellenfele ezúttal a 3. ligás tatrangi Unirea lesz.

Share Button
Ennyien olvasták: 438

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.