Központ
2019. március 22. péntek, Beáta, Izolda, Lea

A három Maros megyei labdarúgó buszbalesetéről

Czimbalmos Ferenc-Attila augusztus 31, 2017 Sport

Grittó Attila, és Ovidiu Horșia

Három fiatal Maros megyei labdarúgó – Grittó Attila, Ovidiu Horșia și Csegöldi Ottó, akik a Marosvásárhelyi Kiválósági Központ játékosai voltak –, augusztus 19-ről 20-ra virradó éjszaka, hajnali 2 óra körül súlyos buszbalesetet szenvedett Marosvásárhelytől mintegy 23 kilométerre, Balavásár határában, miután a mikrobusz sofőrje elaludt, a járgány pedig egy betonfalnak ütközött.

A három játékos Bukarestből utazott haza, miután jelenlegi együttesük, a FCSB színeiben bajnoki mérkőzésen vettek részt az első forduló keretében: Grittó és Horșia a Petrolul ellen az U19-es csapat színeiben, míg Csegöldi az U17-es együttessel a Chiajna ellen játszott. A három futballista augusztus 1. óta a Bukartesti FCSB együttesénél játszik.

Grittó Attila a műtét után

A három labdarúgó közül a vásárhelyi Speranța volt csatárának, Grittónak az állapota a legsúlyosabb, ugyanis ő nyílt bokatörést szenvedett, így három műtéti beavatkozáson esett át a Maros Megyei Kórházban, míg a volt speranțás csapattársa, Csegöldi a jobb szeme mellett szenvedett vágást, emellett felhasadt a szemöldöke. A marosszentgyörgyi Kinder csapatánál nevelkedett Horșia szerencsésebb volt, ugyanis ő néhány zúzódással és vágással megúszta.

A három fiatal és tehetséges labdarúgó balesetéről és felépüléséről lapunk következő számában bővebben beszámolunk. C.F.A.

Share Button
Ennyien olvasták: 855

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.