Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

A játékvezetők miatt nem jutott tovább a City’us a Champions League-ben

Központ szeptember 12, 2012 Sport

A játékvezetők miatt nem jutott tovább a City’us a Champions League-ben

CITY

Miután 3-1 arányban legyőzték Bosznia bajnokát, a Leotar Trebinje-t (Fl. Matei 3 és 22, Mimi Stoica 26.), majd 3-6 arányban a csapnivaló játékvezetés miatt vereséget szenvedtek az ukrán Energia Lvov-tól, az utolsó, sorsdöntő mérkőzésen hiába győzött a Kacsó Endre által felkészített marosvásárhelyi együttes 5-4 arányban a házigazda Era Pack Chrudim szlovák együttese ellen, nem jutott tovább a csoportból.

A csapatnak nincs miért szégyenkeznie, amiért két győzelem ellenére sem sikerült tovább jutnia. A történtekről a válogatott Csoma Alpár, az együttes egyik legjobb és legtapasztaltabb játékosa a következőket nyilatkozta lapunknak:

–Sajnos bírói „segédlettel” szenvedtünk vereséget, hiszen ilyen hibákat, amiket itt, ezen a mérkőzésen elkövettek a bolgár játékvezetők, nemhogy nemzetközi szinten, de még egy falusi bajnokságban sem vétenek. Ezúttal minket még az ág is húzott, kezdve az elszállásolási feltételekkel (talán két csillagos, ha volt a szállónk), az étkeztetéssel (minden alkalommal gyenge minőségű, kétfogásos étel volt, amit naponta ismételtek), nem beszélve a távközlési feltételekről. Hiába vagyunk mi, azaz Románia földrajzilag keletebbre, az elszállásolás terén simán felülmúltuk a szlovákokat. A City’us által megrendezett Champions

League-mérkőzések összecsapásai során a négycsillagos President Hotelben volt elszállásolva minden együttes, minden csapat számára külön autóbusz állt rendelkezésre. Szlovákiában pedig mintha megfeledkeztek volna arról, mi a kötelességük. Ilyen szinten ez megengedhetetlen! Igaz, egy gólon múlott a továbbjutásunk, de tisztán látható volt, hogy a játékvezetők mindent elkövettek, csakhogy a hazai együttes jusson tovább.


Share Button
Ennyien olvasták: 424

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.