Központ
2018. október 21. vasárnap, Orsolya

Az idén három bajnokcsapata lehet Marosvásárhelynek

Czimbalmos Ferenc-Attila május 14, 2015 Sport

MSKK

Az ASA mellett a Maros Kosárlabda Klub és a City’us teremlabdarúgó együttes is bajnok lehet május hónap folyamán.  Lássuk, kikkel és mikor játszik még a hátralévő időszakban a három vásárhelyi csapat:

ASA

A labdarúgó 1. ligában még három forduló van hátra, az ASA kétszer játszik hazai pályán, egyszer pedig idegenben.
A 32. fordulóban május 16-án 21 órai kezdettel a Sziget utcában fogadja a Petrolult, majd az utolsó előtti fordulóban az Astra vendégeként lép pályára Giurgiuban, aztán az utolsó, 34. fordulóban Marosvásárhelyen ünnepelheti meg a bajnoki címet, akkor a Galaci Oțelult látja vendégül.

Maros KK

Miután a harmadik mérkőzését is megnyerte a Maros KK a férfi kosárlabda-bajnokság elődöntőjében a Bukaresti Steaua ellen, így bejutott a fináléba, ahol a címvédő Ploiesti-i Asesofttal kell megmérkőznie.

A Prahova megyei alakulat a Târgu Jiu-i Pandurii ellenében jutott a döntőbe, miután összesítésben 3-1 arányban nyert. Két évvel ezelőtt is a Maros Kosárlabda Klub és Ploiești együttese küzdött meg a bajnoki trófeáért, akkor a vásárhelyiek alulmaradtak a négy győztes meccsig tartó párharc hatodik találkozója után: Maros KK–Ploiești 91–81, 78–83, 90–63, 79–89, 79–85, 76–83.

A döntő műsora:
1. mérkőzés – május 18-án, hétfőn 20 órától Ploiesti-en
2. mérkőzés – május 19-én, kedden szintén 20 órától Ploiesti-en
3. mérkőzés –május 24-én, vasárnap Marosvásárhelyen
4. mérkőzés– május 25-én, hétfőn szintén Marosvásárhelyen
5. mérkőzés – május 29-én, pénteken Ploiesti-en

City’us

Kedden este rendezték meg a ligeti Sportcsarnokban a teremlabdarúgó bajnokság döntőjének első mérkőzését a Marosvásárhelyi City’us és a Futsal Klub Székelyudvarhely között.

Az elődöntőben a vásárhelyi együttes kettős győzelemmel búcsúztatta a címvédő Dévai Autobergamót, míg székelyudvarhelyi ellenfele három kemény összecsapás után vívta ki a döntőbe jutást a Dunărea Călăraşi-sal szemben. Két nyert találkozóig tart a bajnoki cím elhódításáért zajló párharc, a második mérkőzést két hét múlva, május 26-án, kedden játsszák Székelyudvarhelyen. Amennyiben két összecsapás után 1–1 lesz az állás, a harmadik, döntő összecsapást május 28-án rendezik az FK otthonában.

Share Button
Ennyien olvasták: 324

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.