Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

Az ISK asztaliteniszezőinek versenynaptára szeptemberre

Központ augusztus 29, 2012 Sport

Az ISK asztaliteniszezőinek versenynaptára szeptemberre

asztaliteniszGáspár Cecília, az ISK keretén belül működő asztalitenisz szakosztály egyik edzője arról számolt be, hogy szeptember folyamán milyen hazai versenyeken fognak részt venni a klub fiatal asztaliteniszezői. Az edző, aki 8-18 éves kora között Marosvásárhelyen asztaliteniszezett, majd Kolozsváron sportegyetemet végzett és kilenc éve az ISK keretén belül asztaliteniszt oktat, a következőket mondta:


– Az idény első versenyére Karcagon került sor, ahol a 9-11 és 12-13 éves újonc gyerek, fiú és lány korosztállyal vettünk részt sikeresen.
Szeptember 1-jén Cămpulung Moldovenesc-en veszünk részt egy tornán a 2002-es korosztállyal, majd szeptember 9-én Konstancán fogunk részt venni egy hasonló rendezvényenl, ezúttal a 2001-ben született gyerekekkel.
Szeptember 13-14-én Medgyesen kerül sor a már hagyományossá vált Asztalitenisz Romgaz-kupa versenyére, majd ugyanott, szeptember 15-16-án kerül sor a Top12 férfi versenyre, amelyen az I., II. és VI. kiemelt versenyzőnkkel is érdekeltek vagyunk.
Október 23-án ugyancsak Karcagon kerül sor egy nemzetközi tornára, amelyre minket is visszahívtak, de még nem döntöttük el, hogy részt veszünk-e, vagy sem, hiszen nem tudjuk, milyen szintű, milyen színvonalú verseny lesz – tájékoztatott Gáspár Cecília.


Share Button
Ennyien olvasták: 432

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.