Központ
2017. november 20. hétfő, Jolán
Havazás
Hétfő
Havazás
Havazás
Holnap
Havazás
Eső valószínű
Szerda
Eső valószínű

Bizonyítottak az ifjú vásárhelyi tekések

Czimbalmos Ferenc-Attila október 26, 2017 Sport

Hat bajnoki címet és összesen tizennégy érmet nyertek a Marosvásárhelyi Elektromaros tekései a hazai pályán megrendezett ifjúsági, U23-as egyéni országos bajnokság döntőjén.

Négy versenyszámban osztottak érmeket a rendezvényen a lányok és a fiúk mezőnyében: a sportolók egyéniben, sprintben, párosban és vegyespárosban teljesítették az elvárásokat.

Az esélyesként számon tartott, Orosz István és Seres József edzők által felkészített vásárhelyi tekés lányok kilenc, a fiúk öt érmet szereztek, és minden versenyszámban sikerült dobogós helyezést elérniük.

Aranyérmet, s egyben bajnoki címet szerzett Fekete Hunor egyéniben és sprintben, Maria Ciobanu egyéniben és Gál Beatrix Tímeával kiegészülve párosban, Fekete Réka sprintben, illetve Seres Bernadett a Jászvásári Olimpia sportolójával, Vasile Maximmal vegyespárosban. Bronzérmesek lettek Gál Beatrix Tímea egyéniben, Melisa Ungureanu sprintben, Fekete Réka vegyespárosban, Szász Tibor Levente és Szász Attila párosban, valamint Szász Tibor Levente sprintben, Szilágyi Ervin párosban, Maria Ciobanu és Melisa Ungureanu vegyespárosban bronzot szereztek. Az érmek számának tekintetében a Marosvásárhelyi Elektromaros versenyzői összesítésben, a legjobb eredményeket érték el az országos bajnokság döntőjén, megelőzve a Conpet Ploiești-et, a Vajdahunyadi Siderurgicát, a Szatmárnémeti CSM-t, a Jászvásári CFR Olimpiát, a Kolozsvári CFR-t és az Inter Petrillát.

Share Button
Ennyien olvasták: 629

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.