Központ
2020. június 01. hétfő, Tünde

Bölöni László az Antwerpenhez szerződött

Czimbalmos Ferenc-Attila június 22, 2017 Sport

Kétéves szerződést írt alá Bölöni László az 1880-ban alapított, Nagy Öregnek becézett, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban újonc Royal Antwerpen csapatával. A marosvásárhelyi születésű edző hét év után tért vissza Belgiumba, ugyanis 2008 és 2010 között a Standard Liège szakvezetője volt, akkor megnyerte a pontvadászatot és kétszer a Szuperkupát is.

A négyszeres belga bajnok Royal Antwerpennél – idén 13 év után jutott fel az első osztályba – , Bölöni László segédje az a Wim De Decker lesz, akinek irányításával a csapat visszajutott a legjobbak közé.

Az antwerpiek sportigazgatója, Luciano D’Onofrio korábban már dolgozott együtt Bölönivel, amikor ő a Standard Liège-t menedzselte.

,,Megtisztelő, hogy ennek a nagyszerű projektnek a részese lehetek. Vannak ambícióink, de keményen kell dolgoznunk ahhoz, hogy a céljainkat megvalósítsuk”

– fogalmazott bemutatásakor az ASA egykori labdarúgója, aki kétéves szerződést kötött a belga klubbal.
A július 28-án rajtoló belga pontvadászat nyitómeccsén Bölöniék a 34-szeres bajnok, Chipciut és Stanciut is soraiba tudó Anderlecht csapatát fogadják, míg a második fordulóban a harmadik helyen végzett Gent vendége lesz.

A 64 éves szakember legutóbb a szaúd-arábiai Al-Ittihad Jeddah együttesénél edzősködött, az arab klubtól 2015 novemberében távozott.

Share Button
Ennyien olvasták: 1569

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.