Központ
2017. november 17. péntek, Gergő, Hortenzia
Eső valószínű
Péntek
Eső valószínű
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Eső valószínű
Vasárnap
Eső valószínű

Bővült az ASA kerete

Központ január 30, 2014 Sport

sepsiBővült az ASA kerete

Az elmúlt héten a Marosvásárhelyi ASA 2. ligás labdarúgó együtteséhez került Sepsi László (26 éves), Hora Ioan (25 éves) és Voiculet Claudiu (28 éves), a Kolozsvári 1. ligás CFR játékosai, akiket a kolozsvári klub kölcsönben adott Marosvásárhelyre, a 2013/2014-es labdarúgó idény végéig.

Sepsi még játszott Marosvásárhelyen a 2011-2012-es idényben, amikor az ASA az 1. ligában játszott, Hora Ioan eddig az UTA, a besztercei Gloria és a kolozsvári CFR együtteseit erősítette, míg Voiculet Claudiu a FCM Targoviste, a konstancai Farul, a Pandurii Tg. Jiu és a kolozsvári CFR együtteseinél játszott.

,,Megegyeztünk, hogy Sepsi, Hora és Voiculet a nyárig az ASA-nál játszanak. Idekerülésükkel erősödött az együttes, amelynek célja az 1. ligába való feljutás. Nagy tapasztalattal rendelkező játékosok, akik sokat fognak segíteni nekünk”– mondta a minap egy sajtótájékoztatón Stanciu Daniel, az ASA vezérigazgatója.

Az említett játékosok mellett, az ASA leigazolta a 33 éves Bobi Verdes csatárt is , aki pályafutása során megfordult a targovistei Chindia, a gyulafehérvári Unirea, a FC Arges, a galaci Otelul, a bukaresti Progresul, a craiovai Universitatea és a Tg.-jiui Pandurii 1. ligás, meg a  konstancai Farul, a Braila, sloboziai Unirea, galatii Dunarea és suceavai Rapid CFR 2. ligás együtteseinél is.

A keretben több játékos van próbajátékon, akik sorsáról a vezetőség később dönt.


Share Button
Ennyien olvasták: 186

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.