Központ
2017. október 23. hétfő, Gyöngyi
Eső
Hétfő
Eső
Eső
Holnap
Eső
Helyenként felhős
Szerda
Helyenként felhős

Daniel Isăilă egészségi állapota kielégítő

Központ december 13, 2012 Sport

isailaDaniel Isăilă egészségi állapota kielégítő

A B-osztályos labdarúgó bajnokság őszi idényének legutolsó, 15. fordulójában, a FC Olt elleni hazai mérkőzés szünetében, a vásárhelyiek brassói illetőségű vezetőedzője, Daniel Isăilă – a felgyülemlett stressz és főleg a többszöri megfázás miatt –szívburokgyulladást szenvedett és kórházba került.

 

Az orvosok kéthetes pihenést javasoltak neki, emellett gyulladáscsökkentő gyógyszereket kellett szednie.

Jelenleg a vezetőedző jól van, nyilatkozott is már az együttes tavaszi idényéről, sőt az azt megelőző időszakról is:

„A FCM labdarúgó együttese január 21-én fog összegyűlni.  Egy 12-15 tagú, befutott, ismert játékosokból álló keretből fogunk 5-6 labdarúgót kiválogatni, akik erősíteni fogják a csapatot a tavaszi idény folyamán, de egyelőre ezek neve nem nyilvános.

Kedvezőtlen, hogy három fordulón keresztül állni fogunk, amikor más együttesek pontokat szerezhetnek. Remélem, hogy ütőképes együttest tudunk összekovácsolni a felkészítő időszakban, hogy megvalósíthatjuk a célkitűzést, vagyis az A-osztályba való visszajutást. Elmondhatom, hogy a lehetőségeknek megfelelően, becsülettel helyt álltunk az őszi idény folyamán, mindamellett, hogy jobban is szerepelhettünk volna” – mondta el Isăilă.

Az együttes a dobogó harmadik fokáról várja a tavaszi folytatást, hét ponttal lemaradva a 27 pontot gyűjtő éllovas brassói Corona mögött.

 Share Button
Ennyien olvasták: 202

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.