Központ
2019. december 16. hétfő, Etelka, Aletta

Edzőtábor után, bajnokság előtt az ASA

Czimbalmos Ferenc-Attila február 2, 2017 Sport

Összesen nyégy edzőmérkőzést játszott Antalyában a Marosvásárhelyi ASA 1. ligás labdarúgócsapata, amelyeken a mérlegük három döntetlen és egy vereség: az első találkozón az ukrán Sztal Kamianszkétől 0-2-re kikapott, aztán két bolgár ellenféllel, a PFC Montanával és a Lokomotiv Gorna Orjahovicával is 1-1-re meccselt, míg az utolsó összecsapáson 2-2-es döntetlent ért el az együttes a turkmenisztáni bajnok FK Altin Aszir ellen. A négy barátságos összecsapáson az új edzőstáb minden játékost letesztelte, majd kialakult az a felállás, amellyel a tavaszi idényt is megkezdheti a csapat: a Sztal Kamianszke ellen két különböző felállítást használt Ilie Stan vezetőedző a két játékrészben, a bolgár csapatok ellen már stabilabb játékoskerettel futballozott és kevesebbet is cserélt. Így minden bizonnyal az Astra elleni első idéni alapszakaszbeli találkozón a következő játékosok léphetnek pályára: Pap – Velayos, Rugalasz, M. Constantin, Mendy – Balgiu, G. Mureşan, Petriş – Nicoliţă, Bâtfoi, Ciolacu, míg a fontosabb tartalékok Candrea, Sin, Deaconu, C. Rus és Luis Alberto lehetnek.

A leendő kezdőcsapatban négy olyan játékos van, akik az összel is tagjai voltak az alakulatnak (M. Constantin, Mendy, Mureșan és Ciolacu), tulajdonképpen ők képezik az együttes gerincét is.

Az ASA ma tér vissza Romániába, de a bukaresti repülőtérről egyenesen a másnapi bajnoki mérkőzés helyszínére utazik. Az Astra Giurgiu elleni találkozóra pénteken 20 órától kerül sor, a találkozót a Digi Sport élő adásban közvetíti.

Share Button
Ennyien olvasták: 541

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.