Központ
2019. december 16. hétfő, Etelka, Aletta

Elvesztette a bajnoki címet az ASA!

Czimbalmos Ferenc-Attila június 3, 2015 Sport

ASA-Galaci Oțelul 1-2 (1-0)

asa

Elvesztette a mindenki által áhított bajnoki címet az ASA, miután az elmúlt hét csütörtökén, a bajnokság utolsó, 34. fordulójában 2-1 arányban kikapott a Sziget utcában a gyengébb képességű, már fordulókkal korábban biztos kiesőnek számító Galaci Oțelul együttesétől.
Így a bajnoki cím a fővárosba került, miután a Steaua „mindössze” 0-0-ás döntetlenre játszott a Jászvásári CSMS otthonában, így a két együttes közötti különbség háromra duzzadt az utolsó mérkőzés után.

Labdarúgó 1. liga, 34: Marosvásárhelyi ASA-Galaci Otelul 1-0 (1-2)Marosvásárhely, Trans-Sil stadion. Vezette: Bîrsan Marcel ( Bukarest)–középen; Vladimir Urzică (Karácsonkő), Mircea Orbuleț (Bukarest)–partjelzők; Claudiu Lucian Rusandru (Kovászna)–gólbírók; Florin Paul Păunescu (Rîmnicu Vîlcea)–tartalék.

Gólszerzők: Mureşan (39., 11-esből), illetve Tudorie (68.), Helder (90+5.)

Sárga lap: Solomou (38.) és A. Tudorie (71.), illetve Gabi Mureșan ( 67.) és S. Ilie (81.).

ASA: Stăncioiu – Hanca (N’doye 82.), Constantin, Bejan, S. Ilie – Mureşan, Gorobsov – Zicu (Goga 70.), Voiculeţ, Bumba – Manolov (Axente 22.). Edző: Liviu Ciobotariu.Oţelul: Abraham – Solomou (Grădinaru 46.), Sissoko, Miron, Dan Popescu – Helder, Cucu (Tătar 80.), Mauricio – Iorga, Cernat, Tudorie. Edző: Florin Marin.

Az élmezőny végső állása: 1. Steaua 71 pont2. ASA 68 pont3. Kolozsvári CFR 57

Liviu Ciobotariu, ASA: „Sajnálom, hogy a sportkarrierem legsötétebb napján kell önökkel beszélnem… Ha legyőztük volna galaci alakulatot, akkor bajnokok lettünk volna, sajnálom, hogy erre nem került sor…”

Narcis Răducan, ASA: „A játékvezetők is ellenünk fújtak, legalább egy büntetőtől fosztottak meg.”

Gabriel Mureșan, ASA: ,,Nem kívánom egyetlen játékosnak sem, hogy azokat a pillanatokat megélje… Bánom, hogy nem szereztünk még egy gólt, sokat gondoltunk a Jászvásári CSMS-Steaua mérkőzés eredményére… Én szívesen maradok, ha a csapat célkitűzése nem a kiesés elkerülése lesz.”

Alexandru Tudorie, Oțelul: „A marosvásárhelyi labdarúgók a mérkőzés előtt mondták, hogy 4-0 arányban győznek ellenünk, minket ez nagyon motivált… Ha a Steaua megnyerte a bajnokságot, azt jelenti, hogy jobbak voltak.”

Tică Varodi: „Gyenge színvonalú bajnokság volt, de érdekes. Nem hiszem, hogy a közeljövőben lesz még egy ilyen esélye az ASA-nak, hogy bajnok legyen…”

Hajnal Gyula: „A bajnokság vége nagyon ,,zavaros” volt, viszont a játékosokban sem volt kellő erő, de gratulálok a fiúknak, a vezetőségnek és köszönöm a közönségnek, csodálatosak voltak a bajnokság folyamán!”

Share Button
Ennyien olvasták: 583

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.