Központ
2017. november 20. hétfő, Jolán
Havazás
Hétfő
Havazás
Havazás
Holnap
Havazás
Eső valószínű
Szerda
Eső valószínű

Erősített az Aquasport

Központ október 4, 2012 Sport

AquasportErősített az Aquasport

Az idén először az ifjúsági I bajnokságban is indul az Aquasport együttese. Erősítésként a klubhoz érkezett a tavaly bajnokságot nyert bukaresti Triumftól Eduard Orăşteanu edző, aki Gagyi Csaba segítője lesz. Ő négy korosztályos válogatott szintű játékost (Răzvan Popat, Radu Lăzărescut, Mihai Dumbărăt és Eduard Adamot) is magával hozott. Ezzel a játékoskerettel az Aquasport az ifjúsági bajnokságban a dobogót célozza a következő két évben, míg 2014-ben a bajnoki cím a cél.

Részt vesznek ezen kívül a Budapest bajnokságban és a magyar vidéki bajnokságban is, amit meg szeretnének nyerni. Az Aquasportnál gyerek, ifi III és serdülő csoportok is működnek, így folyamatosan biztosíthatják az utánpótlást a soron következő években.

A Budapest bajnokságban, két forduló után, az első helyen van az együttes, miután a legyőzték a Debrecen, és a Sport Max együttesét is. A következő fordulóra október 13-án kerül sor a budapesti Honvéd uszodában, ahol a BVSC és a Komárom lesznek az Aquasport ellenfelei.

Mint Gagyi Csaba edző elmondta, a gyerekek jelenleg heti 11 edzéssel készülnek, jól bírják az iramot, példamutatóan koncentrálnak a mérkőzésekre. Végezetül az egykori kőkemény vízilabdázó azt is megjegyezte, hogy reméli, mielőbb rendeződnek a helyi polgármesteri hivatalnál a szállítást érintő gondok, hiszen jelenleg a kiszállások anyagi fedezetét a szülők állják.  

Gagyi évekkel korábban megjegyezte, hogy 2015-re Szuperligás vízilabda együttest szeretne Marosvásárhelynek, amely a jelenlegi tehetséges sportolókra épülne. Mindehhez sikert kívánunk.


Share Button
Ennyien olvasták: 165

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.