Központ
2020. november 30. hétfő, András, Andor

FCM-Unirea 2-0

Központ november 22, 2012 Sport

fcmFCM-Unirea 2-0

,,Lágy” diónak bizonyult a gyulafehérvári együttes a FCM számára, hiszen a mérkőzés alatt szinte egykapus játékot láthattunk, elpuskázott helyzetek sorozatának lehettünk szemtanúi. Mindezek főszereplője Cristian Cristea, a FCM konstancai csatára volt, aki csak az első félidőben, az öt ordító gólhelyzetből egyetlen egyet használt ki, azt is a 33. percben, majd a kettős sípszó előtt még Hanca is a hálóba juttatta a labdát.

 

A második játékrészben is a vásárhelyiek játszottak, a gyulafehérváriak védekeztek, így a kihagyott helyzetek listájára a csapat házi gólkirálya, Cristea (4) mellett, Huiban, Sfârlea, Bujor is feliratkozott.

A mérkőzés előtt vált biztossá, hogy a nagyszebeni Voinţa visszalépése miatt a FCM zöld asztalnál vesztette el a győzelemért járó pontokat, sőt hasonló sorsra juthatnak az Unirea ellen szerzett pontok is, ha a gyulafehérvári csapat is kiszáll a versenyből.  

Egyelőre súlyos anyagi helyzettel küszködik a gyulafehérvári együttes, amit Stelian Gherman edző is megerősített a meccset követő sajtótájékoztatón.  

A következő fordulóban a FCM az éllovas brassói Corona otthonába látogat szombaton, november 24-én.

Addig is a táblázat negyedik helyén tanyázik a maga 20 pontjával.

Marosvásárhelyi FCM – Gyulafehérvári Unirea 2-0 (2-0)

Vezették: Adrian Stănescu (Popești Leordeni) – Romică Bîrdeș (Pitești), Gheorghe Bologa (Vaskohsziklás).

FCM: Abraham – Stancu (71. Pădurețu), Nicu, Ungur, Szilágyi, Vagner, Precup, Hanca, Sfârlea (76. Petriş), Cristea (64. Bujor), Huiban.

Unirea: Tiuţ – Olar (65. Fulea), Schuller, Potopea, Oprea (71. Ianc), Man (52. Lasconi), Istrate, Găldean, Negruţ, Petrescu, Mândruşcă.

Gólok: Cristea (33.), Hanca (43.).

Sárga lapok: Nicu (35.), Sfârlea (48.), Hanca (61.), illetve Mândrușcă (26.), Istrate (31.), Schuler (74.).


Share Button
Ennyien olvasták: 491

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.