Központ
2018. október 23. kedd, Gyöngyi

Fekete Károly távozott az ASA-tól az FK Csíkszeredához

Czimbalmos Ferenc-Attila október 5, 2017 Sport

fotó: www.fkcsikszereda.ro

Az 52 éves marosludasi születésű Fekete Károly 10 év után távozott az ASA együttesétől, ahol kapusedzőként, alkalomadtán másodedzőként, sőt néhány forduló erejéig vezetőedzőként is tevékenykedett. Feketét éppen Bálint László György, az ASA-tól az FK Csíkszeredához szerződött vezetőedző csábította el a minap:

„Örvendek, hogy Csíkszeredába kerültem, ahol bevallom őszintén, nem igazán jártam még. Szép meglepetés volt számomra, mert amilyen körülmények és lehetőségek vannak itt, ehhez hasonlót Romániában nem sok helyen találni. Nagyon jó körülmények vannak és ez nemcsak a felnőtt csapatnak jó, hanem az utánpótlásnak is, mert adott a lehetőség a fejlődésre. Köszönettel tartozom Bálint ,,Gyuszinak”, hogy rám gondolt és ide hívott, ugyanakkor köszönöm az FK Csíkszereda elnökének, Szondy Zoltánnak is a lehetőséget. Bízom abban, hogy jó és eredményes munkát fogok végezni”

– mondta el Fekete Károly az FK honlapjának.

Az 52 éves maroslúdasi Fekete pályafutása során védett már szülővárosában, ugyanakkor Beszterce-Naszódon, Vaskohszikláson (románul: Ștei, volt Dr. Petru Groza), Resicabányán és Désen is, a második és harmadik ligában, majd 40 évesen Marosludason akasztotta szegre a kesztyűket.

Share Button
Ennyien olvasták: 788

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.