Központ
2020. február 23. vasárnap, Alfréd

Ganea még mindig bízik?

Czimbalmos Ferenc-Attila május 4, 2017 Sport

Miután az alsóházi rájátszás 8. fordulójában az ASA hazai pályán újra 0-0-ás dön­­tetlent játszott – akárcsak két héttel korábban a Temesvári ACS Poli ellen itthon, majd egy hétre rá idegenben a Jász­vásáron –, ezúttal a Medgyesi Gaz Metan ellen sem sikerült gólt szereznie, így az újabb pontok elvesztése után még nehezebb lett a csapat helyzete, hiszen csökkent az élvonalban való bent ma­radás esélye.

A sorozatban harmadik gólnélküli talál­kozó utáni sajtó­konferencián Ionel Ganea, az együttes vezetőedzője dicsérte a játékosok odaadását és harciasságát, s reményét fejezte ki, hogy sikerrel végződik a kiesés elkerüléséért folyó harc. Viszont elgondolkoztató tényként emelte ki játékosainak a gólképtelenségét, akik az alsóházi rájátszásban mindössze 3 gólt szereztek a nyolc mérkőzésen (egyet nyertek meg és négy alkalommal játszottak gólnélküli döntetlenre).

A hátralévő hat találkozón (a Concordia, a Pandurii és a Temesvári Poli otthonában, ugyanakkor hazai pályán a Botoșani FC, a Voluntari és a Jászvásári Poli ellen) elméletileg kötelező lenne a győzelem, sőt a direkt ellenfeleknek is botladozniuk kellene. Kemény diónak tűnik…

A következő fordulóban az ASA május 5-én, pénteken a Chiajna otthonában játszik. A találkozót a Digi Sport 20.30-tól élőben közvetíti.

Share Button
Ennyien olvasták: 534

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.