Központ
2019. december 12. csütörtök, Gabriella

Gorobsov visszatért az ASA-hoz

Czimbalmos Ferenc-Attila március 16, 2017 Sport

A 27 éves Nicolás Gorobsov a minap visszatért az ASA 1. ligás labdarúgó együtteséhez, amely színeiben a 2014-2015-ös idényben játszott. Gorobsov hétfőn este pályára is lépett a Gaz Metan-ASA (2-0) mérkőzésen.

Fotó: Valeriu Vaides

Visszatérése után a következőket mondta a marosvásárhelyi sajtónak:

,,A Steaua elleni utolsó találkozót követtem figyelemmel, tetszett ahogy játszott a csapat. Én úgy gondolom, hogy az alsóházi rájátszásban, ha kellőképpen készülünk fel és jól játszunk, bármelyik együttes ellen győzhetünk. Szerintem elkerülhető a kiesés a marosvásárhelyi klub számára, szinte minden tőlünk függ” – mondta Gorobsov.

Gorobsov még nincs fizikailag kellőképpen felkészülve, hiszen a Hapoel Tel Avivnál lejárt szerződése után visszatért Argentínába, ahol az utolsó három hónapban nem futballozott, de reméli, hogy mielőbb oszlopos tagja lesz az ASA-nak.

Gorobsov a 2014-2015-ös évadban az együttes egyik legjobb játékosa volt, tagja volt a Szuper Kupát nyert alakulatnak is, korábban a Vicenza, a Torino, a Cesena és a Politehnica Temesvár együtteseiben is futballozott.

Az ASA az alsóházi rájátszás második fordulójában március 18-án, szombaton hazai pályán fogadja a Concordia Chiajna együttesét. A mérkőzés 18 órától kezdődik.

Share Button
Ennyien olvasták: 638

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.