Központ
2017. december 12. kedd, Gabriella
Derült
Ma
Derült
Eső valószínű
Holnap
Eső valószínű
Jórészt felhős
Csütörtök
Jórészt felhős

Kínkeserves pont az új vezetőedző, Selymes nélkül

Központ október 5, 2011 Sport

Ionut_Manu_fcmKínkeserves pont  az új vezetőedző, Selymes nélkül

A FCM új vezetőedzőjének stábja, a Rapid egykori játékosai, Cezar Zamfir és Ionuţ Manu irányították csapatunkat a kispadról a Pandurii elleni mérkőzésen, mivel Selymes Tibor Franciaországban pro licencért vizsgázott.

Ez volt az együttes történetének negyedik egymás utáni mérkőzése, amikor a meccs végén voltak a legizgalmasabb, végeredményt befolyásoló események, hiszen az ASTRA ellen a hármas sípszó előtt rúgtunk, majd kaptunk gólt, a kolozsvári U ellen a hajrában egyenlítettünk, míg Medgyesen az utolsó percekben szépítettünk. A Pandurii ellen az utolsó öt percben kaptunk is, de szereztünk is gólt Ruiz révén, sőt, ha a lefújás előtt nem ment csodával határos módon a gólvonalról Mingote, talán túl szép győzelem lett volna.

Az első félidőben mindkét fél ellentámadásokkal próbált a kapuk előterébe kerülni, de kevés volt a szép kapujelenet, kidolgozott akció. A 44. percben Topics jobb oldali szabadrúgása után, a kapu előterében keletkezett kavarodás során, a labda Iencsihez került, majd a veterán hátvéd mintegy két méterről félfordulattal a hálóba juttatta a labdát. 1–0. Az 58. prcben Issa Ba gáncsolásáért ítélt szabadrúgást, Vranjes 25 méterről a vinklibe varrta. 1–1. A 73. percben egy gyors ellentámadás során Cardoso végigvezette a labdát kapuja előteréből az ellenfél tizenhatosáig, ahonnan Albuţ mellett a hálóba lőtt. 1–2 A 82. percben Subotic beadásából Cavalli szépített, majd 10 emberrel maradt csapatunk, miután Issa Ba csúnyán ütközött Pintiliivel, és megkapta második sárgáját. Egy perc múlva újabb Pandurii-ellentámadás után Voiculeţ vezetéshez juttatta együttesét, melyre a hosszabbításban Subotic-nak sikerült még válaszolnia. Sőt, néhány másodpercre rá, a csereként beállt Ruiz két méterről leadott lövésébe csodálatos reflexszel sikerült belenyúlnia Mingote hálóőrnek, megtartva együttesének az egy pontot, elrabolva az esetleges, nem remélt győzelmet a FCM-től.

Mivel a mérkőzés alatt a felbőszült nézők banánnal dobták hátba Daniel Hulubei vaslui-i partjelzőt társa, Lucian Rusandu gyenge bíráskodása miatt, nincs kizárva, hogy a klub történetében először játszhatunk hazai mérkőzést idegenben, vagy nézők nélkül, mivel a bíró-trió és a megfigyelő is a meccs jegyzőkönyvébe jegyezte be az incidenst.

Együttesünk kilenc meccs után csak egy győzelmet aratva, mindössze 7 pontot gyűjtött be. Október 14-én Bukarestben, a Sportul otthonában, egykori együttese ellen mutatkozik be az új vezetőedző, Selymes Tibor a FCM kispadján. A mérkőzést a Dolce Sport 15 órai kezdettel élőben közvetíti.


 


FCM Marosvásárhely – Pandurii Tg.-Jiu 3–3 (1–0)

Vezették: Lucian Rusandu (Sepsiszentgyörgy) – Daniel Hulubei (Vaslui), Andrei Constantinescu (Bukarest).

FCM: Albuț – Vagner, Iencsi, Nicu, Topics (44. D. Matei), Bumba (68. Buș), Issa Ba, Ilyés, Fl. Dan, Cavalli (90+1. Ruiz), Subotic.

Pandurii: Mingote – Pleaşcă (73. Rusu), Viera, Cardoso, Vlad, Pintilii (90. Maxim), Nistor (90+2. Batin), Voiculeț, Vranjes, Lemnaru, Stromajer.

Gólok: Iencsi (44.), Cavalli (82.), Subotic (90+3.), illetve Vranjes (58.), Cardoso (63.), Voiculeț (88.).

Sárga lapok: Issa Ba (40.), Nicu (50.), Iencsi (63.), Subotic (72.), Ilyés (90+5.), illetve Mingote (90+6.).

Share Button
Ennyien olvasták: 329

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.