Központ
2020. december 02. szerda, Melinda, Vivien

Kisiklott a City’us Galacon!

Központ április 10, 2014 Sport

cityKisiklott a City’us Galacon!

A román teremlabdarúgó 1. liga 21. fordulójában csúfos, 7-0 (4-0) arányú vereséget szenvedett a marosvásárhelyi City’us Galacon, a helyi United együttesétől. A találkozó másnapján, Csoma Ferencet, az együttes szovátai illetőségű játékosát kérdeztük:

– Nem tudom megmagyarázni, hogy mi történt velünk. Már az első és a harmadik percben is gólt kaptunk, a félidőben már négygólos előnyre tett szert az United. Nekünk semmi sem jött össze, nagyon rosszul ment a játék. Érzésem szerint elbíztuk magunkat, miután a Dévával 6-6-ra játszottunk Marosvásárhelyen, majd a Székelyudvarhelyi FK-t is 6-5-re vertük Déván, így lépéselőnybe kerültünk. Szerencsénkre legyen mondva, a legutolsó esélyünk április 15-én lesz, amikor hazai pályán mindenképp le kell győznünk az udvarhelyieket, hogy az első helyről kerüljünk a rájátszásba. A vereség mindig fájó, főleg, hogy ilyen arányban kaptunk ki, most sem jön, hogy elhiggyem… Ennek ellenére bízom a társaimban, abban, hogy sikerül legyőznünk a Székelyudvarhelyi FK-t, és éllovasként kerülünk a rájátszásba! – mondta el Csoma Ferenc.

Az utolsó játéknapon hazai közönség előtt fog szerepelni City’us, április 15-én, kedden este 6 órától, a Dévát verő Székelyudvarhely látogat a ligeti sportcsarnokba.

Hazai győzelem esetén a City’us éllovasként zárja az alapszakaszt, még abban az esetben is, ha a Déva győz a Kézdivásárhelyi KS otthonában, mivel a két csapat közötti közvetlen találkozó eredménye – Déván 7-7-re, Marosvásárhelyen 6-6-ra végződött a mérkőzés – a vásárhelyi együttesnek kedvez.


A bajnokság élmezőnye:

1. City’us     50 pont (19 mérkőzés)

2. FK Székelyudvarhely     47 (19)

3. Dévai Autobergamo     47 (18)

4. Galaci United     36 (19)

5. Spicom     30 (18)

6. Dunărea Călăraşi     21 (18).


Share Button
Ennyien olvasták: 393

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.