Központ
2017. november 23. csütörtök, Kelemen, Klementina
Köd
Csütörtök
Köd
Köd
Holnap
Köd
Helyenként felhős
Szombat
Helyenként felhős

Márciuska kupa ökölvívó verseny Marosvásárhelyen

Központ február 28, 2013 Sport

boxMárciuska kupa ökölvívó verseny Marosvásárhelyen

A Marosvásárhely Polgármesteri Hivatal, a Maros Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság és a Ring Box egyesület közös szervezésében került sor a sportcsarnokban a 16. alkalommal megrendezett Márciuska elnevezésű ökölvívó tornára. A helyi sportcsarnokban megtartott rendezvényen részt vettek a zilahi CSM, a kolozsvári CSM, a nagyváradi CSM, a besztercei CSM, a nagybányai ISK, a gilăui BC, a dánosi Stejarul, a slatinai Artrom, a kolozsvári Voinţa, a dési Luceafărul, az aranyosgyéresi CSM, a zernyesti CSM mellett a kaposvári Ringsport Klub, a paksi SE és a házigazda Ring Box egyesület ökölvívói.

A helyi tornán a Magyarországról meghívott két ökölvívó klub sportolói diadalmaskodtak, akik több kategóriában is nyertek.

Kajtár László, a paksi SE ökölvívó szakosztályának vezetőedzője a következőket mondta el a gála végén:

– Már több éve tartjuk a kapcsolatot Dan Ghiurcaval, a marosvásárhelyi Ring Boksz egyesület elnökével, a gála főszervezőjével, és örvendek, hogy most első alkalommal sikerült eleget tennünk a meghívásuknak. Mi hat ígéretes ökölvívóval jöttünk el, akik taroltak a versenyen, hiszen öt első és mindössze egy második helyet szereztek. Remélem, hogy ezután évente el tudunk majd jönni ide, sőt oda-vissza alapon, a Ring Boksz sportolóit is évente meghívjuk majd paksi ökölvívó tornára.

Amúgy, én 21 éve jártam utoljára Marosvásárhelyen mint ökölvívó edző, azóta rengeteget változtak a körülmények és a város is. Remélem, a jövőben még többször jövünk vissza hasonló rendezvényre.


Share Button
Ennyien olvasták: 259

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.