Központ
2020. november 25. szerda, Katalin

Márciuska kupa ökölvívó verseny Marosvásárhelyen

Központ február 28, 2013 Sport

boxMárciuska kupa ökölvívó verseny Marosvásárhelyen

A Marosvásárhely Polgármesteri Hivatal, a Maros Megyei Ifjúsági és Sportigazgatóság és a Ring Box egyesület közös szervezésében került sor a sportcsarnokban a 16. alkalommal megrendezett Márciuska elnevezésű ökölvívó tornára. A helyi sportcsarnokban megtartott rendezvényen részt vettek a zilahi CSM, a kolozsvári CSM, a nagyváradi CSM, a besztercei CSM, a nagybányai ISK, a gilăui BC, a dánosi Stejarul, a slatinai Artrom, a kolozsvári Voinţa, a dési Luceafărul, az aranyosgyéresi CSM, a zernyesti CSM mellett a kaposvári Ringsport Klub, a paksi SE és a házigazda Ring Box egyesület ökölvívói.

A helyi tornán a Magyarországról meghívott két ökölvívó klub sportolói diadalmaskodtak, akik több kategóriában is nyertek.

Kajtár László, a paksi SE ökölvívó szakosztályának vezetőedzője a következőket mondta el a gála végén:

– Már több éve tartjuk a kapcsolatot Dan Ghiurcaval, a marosvásárhelyi Ring Boksz egyesület elnökével, a gála főszervezőjével, és örvendek, hogy most első alkalommal sikerült eleget tennünk a meghívásuknak. Mi hat ígéretes ökölvívóval jöttünk el, akik taroltak a versenyen, hiszen öt első és mindössze egy második helyet szereztek. Remélem, hogy ezután évente el tudunk majd jönni ide, sőt oda-vissza alapon, a Ring Boksz sportolóit is évente meghívjuk majd paksi ökölvívó tornára.

Amúgy, én 21 éve jártam utoljára Marosvásárhelyen mint ökölvívó edző, azóta rengeteget változtak a körülmények és a város is. Remélem, a jövőben még többször jövünk vissza hasonló rendezvényre.


Share Button
Ennyien olvasták: 535

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.