Központ
2020. július 08. szerda, Ellák

Marius Popescu az ASA új vezetőedzője

Czimbalmos Ferenc-Attila szeptember 28, 2017 Sport

A 47 éves Marius Popescut nevezték ki az ASA új vezetőedzőjévé. Popescu a 3. ligás Kolozsvári Universitatea edzője volt, ahonnan a bajnokság 4. fordulója után menesztették. A gyulafehérvári születésű, középpályásként a Kolozsvári U, a Kolozsvári CFR, a Besztercei Gloria, a Szatmárnémeti Olimpia, a Gyulafehérvári Apulum és az Aradi UTA egykori labdarúgója, rövid edzői pályafutása során az FC Botoşani-t, a Máramarosszigeti CSM-t és a tavaly nyáron újraalapított Kolozsvári U-t irányította.

Bálint László az FK Csíkszereda edzője lett

Az ASA korábbi edzőjét, Bálint Lászlót (aki az első hat fordulóban irányította a csapatot) nevezték ki a harmadosztályú FK Csíkszereda vezetőedzőjévé, aki Vágó Attila helyét vette át. A 38 éves szakember legutóbb az ASA kispadján ült, de korábban dolgozott a FC Academica Clinceni, a Brassói FC és a Tatrangi Unirea csapatánál is, viszont játékosként megfordult a Brassói Rapid, a Romradiatoare és a Brassói FC együttesénél is.
Bálint munkáját Cezar Zamfir másodedző és Liviu Rusu erőnléti edzők segítik. Kinevezésekor azt mondta, azért ment Csíkszeredába, hogy feljuttassa az együttest a másodosztályba, de ehhez sok munkára lesz szükség, mert sok a fiatal a keretben, ugyanakkor az együttes tapasztalt játékosaira is nagy szükség lesz. „Ilyés Róbertet nagyon jól ismerem, és bízom benne, hogy a segítségemre lesz” – nyilatkozott a minap Bálint László.

Share Button
Ennyien olvasták: 892

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.