Központ
2020. november 26. csütörtök, Virág

Még Se (p) sikerült távol tartani őt, aki Bölöni László számával fog játszani

Központ március 17, 2012 Sport

Még Se (p) sikerült távol tartani őt, aki Bölöni László számával fog játszani

sepsiAz elmúlt héten a FCM-vezetősége által összehívott első sajtókonferencián még arról tájékoztatott Anton Helesteanu klubigazgató, hogy minden erőfeszítések ellenére, bár a nemzetközi sport-döntőbíróság határozata ezt lehetővé tenné, az LPF megtagadta, hogy Sepsi László leigazolását bejegyezze. Négy órával később, a sürgősségileg összehívott sajtótájékoztatón már hivatalosan is bemutatták Sepsit, mint a FCM új játékosát. A labdarúgó, a hajdani híres, szurkolók által is közkedvelt Bölöni László 11-es mezét fogja használni. A FCM frissen leigazolt játékosaként, már mosollyal az arcán válaszolt az újságírói kérdésekre.


 
– Hosszas huzavona, megfeszítő tárgyalások után, végre pozitív döntés született a te ügyedben, ami azt jelenti, hogy a marosvásárhelyi FCM játékosa lehettél. Mennyire viselt meg téged az egész?

– Az igazság az, hogy valóban nehéz volt kivárni ezt a döntést, habár mindig is tudtam, hogy számomra pozitívnak kell lennie. Miután döntést hozott a Lausanne-i nemzetközi sport-döntőbíróság, a FIFA is elismerte, de nem határozhatott, mivel nem nemzetközi probléma, hanem országon belüli döntés kellett szülessen. Kellemetlen, idegőrlő volt ez a huzavona, jó, hogy nem jutottunk tovább a bíróságokra, hiszen addig nem tudtam volna játszani. Boldog vagyok, hogy egy hosszú harc végére értem, s végül igazságos döntés született velem kapcsolatosan, s ugyanakkor örvendek, hogy végre játszhatom, hiszen a labdarúgás a mindenem.

– Volt-e valami konfliktusod a temesvári együttessel az utóbbi időben?

– Egyáltalán nem. Csak a jogaimat kértem, azaz a fizetésem. Innen indult el a lavina, sajnálom, hogy ide jutottunk, de most szeretném minél hamarabb feledni az utolsó hetek, hónapok velem történt negatív eseményeit.

– Most számodra mi a legfontosabb tennivaló?

– Az elmúlt hetekben is odaadóan készültem, edztem, hogy újra futballozhassak. Örvendek, hogy hazajöhettem, s itthon játszhatok, hiszen marosbogáti születésűként az otthonomnak tekintem Marosvásárhelyt. Ugyanakkor köszönöm a vezetőségnek, hogy kiállt mellettem, harcolt értem.  A legfontosabb most az, hogy hasznos, jó játékkal én is segítsem az együttest, hogy benn maradjon az első osztályban, ami a vezetőség célkitűzése is egyben. Folyamatosan akarok jól játszani, s visszatérni a válogatottba. Ahogy alkalmam lesz, bizonyítani akarok mind a vezetőknek, mind a szurkolóknak, akik mindig is buzdítottak, velem éreztek.

 

– Ha sikerül a bennmaradás az élvonalban, akkor esély van arra, hogy szerződést hosszabbíts a FCM-vel?

– Igen, erre is gondoltam, van esély rá. Igaz, hogy a jelenlegi szerződésem csak a bajnokság végéig köt az együtteshez, de a legfontosabb, hogy A-osztályos együttes maradjunk.


Share Button
Ennyien olvasták: 501

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.