Központ
2017. szeptember 19. kedd, Vilhelmina
Zivatar valószínű
Ma
Zivatar valószínű
Zivatar valószínű
Holnap
Zivatar valószínű
Eső valószínű
Csütörtök
Eső valószínű

Megdöbbentő kijelentést tett Lance Armstrong

Központ január 27, 2015 Sport

A doppingkirály azt mondja, ha ma kezdene sportolni, 2015-ben, nem nyúlna tiltott szerekhez, de ha 1995-ben kezdené újra a karrierjét, megint doppingolna. Szerinte lassan meg kéne bocsájtani neki.

Lance Armstrong

Lance Armstrong a kerékpársport arca volt, hétszer nyert Tour de France-t, legyőzte a rákot és a sportrajongók istenként tekintettek rá. Aztán kiderült, hogy doppingolt, amit végig tagadott, de az ezer oldalon keresztül sorolt bizonyítékok ellen tehetetlen volt. Az amerikai dopping-elleni hivatal (USADA) élete végéig eltiltott a sportolástól, megfosztották címeitől és meghurcolták a nevét. Armstrong szerint lassan meg kéne bocsájtani neki.

„Lassan eljön az idő, és visszatérek a közéletbe” – mondta Armstrong. – „De a szavam már nem ér majd semmit. Az számít, hogy mit gondolnak az emberek. A kerékpárosok, vagy azok, akik rákban szenvednek. Szeretnék visszatérni, naná!” – idézi Lance Amstrongot a samsungsport.hu.

„Amikor meghoztuk ezt a döntést, amikor a csapatom meghozta ezt a döntést, amikor mindenki más is így döntött, az nem volt jó döntés, azok nem voltak jó idők, de így történt, és tudom, hogy mi történt ezután. Ha 2015-ben kezdeném újra, akkor nem használnék tiltott szereket. De ha 1995-öt írnánk, akkor valószínűleg újra megtenném” – mondta az egykori sportoló.

Armstrong emellett elmondta, hogy bár megfosztották a címeitől, ő továbbra is hétszeres Tour de France-győztesnek tekinti magát.

Forrás: samsungsport.hu

Share Button
Ennyien olvasták: 499

Hozzászólások

hozzászólás

About The Author

Szóljon hozzá

Biztonsági kérdés: Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.